Professionals aan het woord #12

Categorieën: Algemeen

Shamlie Gokoel werkt via S-IMTAC als Completeerder bij de Volksbank. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

S-IMTAC
'Mijn carrière bij S-IMTAC begon een jaar geleden. In mei 2019 werd ik via LinkedIn benaderd en kwam hierdoor snel in contact met mijn toenmalige coach Edwin de Wit. De eerste negen maanden heb ik een traineeship bij de Rabobank gevolgd'

De Volksbank
'Na mijn avontuur bij de Rabobank ben ik aan de slag gegaan in de hypothekenwereld bij de Volksbank te Utrecht. In mijn functie ondersteun ik collega’s van Team Zakelijk Inkomen. Ik ben terecht gekomen bij de Volksbank, via Sebastiaan Schregardus van S-IMTAC. Hij wist precies in te schatten wat het beste bij mij paste en hij heeft daar geen woord over gelogen. Sterker nog, de overstap naar de Volksbank is mijn beste keuze ooit geweest. Ik heb voor diverse grote banken in Nederland mogen werken, maar werken bij de Volksbank voelt écht als thuiskomen. Er hangt namelijk een gemoedelijke en laagdrempelige sfeer, iedereen wordt gelijk behandeld, ongeacht de functie. “Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg” dat is ook precies wat bij mijn karakter past.'

Het Nieuwe Werken
'Bij de Volksbank werkt men via het Nieuwe Werken. Bij Het Nieuwe Werken (HNW) wordt de mogelijkheid gegeven om een deel van de tijd thuis te werken. Thuiswerken is een belangrijk onderdeel van HNW. Het is geen recht, maar ook geen plicht. Om collega's voldoende te blijven zien, werk ik minimaal twee dagen op kantoor, de rest mag thuis. Uiteraard wordt er momenteel rekening gehouden met de Coronacrisis waardoor er (op verzoek van het RIVM) verzocht wordt om volledig thuis te blijven werken.' 

'Nu we nog langer thuis moeten werken, wordt er gekeken naar de mogelijkheden om een goede en gezonde werkplek te creëren. Ik kan daarom ook enorm waarderen dat er in samenwerking met S-IMTAC een budget beschikbaar is gesteld om een gezonde thuiswerkplek in te richten!'

Toekomst..
'Voor het komend jaar staat mij genoeg uitdaging te wachten. Ik duik in mijn functie steeds meer de diepte in, het is erg veelzijdig en ik leer er ontzettend veel van! Doordat de hypotheek-aanvragen uit heel Nederland bij mij terecht komen, ervaar ik altijd een hoge werkdruk maar gezien de lengte van de opdracht kijk ik ernaar uit om hier steeds beter m’n weg in te vinden. Waar ik over een jaar sta? Dat weet ik nog niet… Samen met S-IMTAC kijk ik uit naar een glansrijke carrière bij de Volksbank.'

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
15-5-2020 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.