Opdrachtgevers aan het woord #7

Maarten Haazelager is Manager Loan Servicing bij Ingage en vertelt vanuit zijn perspectief als opdrachtgever over de samenwerking met S-IMTAC. 

De afdeling Customer Service van Ingage is altijd op zoek naar goede medewerkers; zeker in januari zaten we echt te springen om mensen met kennis van klantenservice in de financiële dienstverlening. Daarom heeft onze afdeling HR contact gelegd met S-IMTAC; het plaatsen van nieuwe medewerkers verliep dan ook via hen. Toen ik in januari manager werd van Customer Service, was Peter net aan de slag gegaan. Kort daarop kreeg ik, via HR, ook het cv van Rowayna doorgestuurd. Het intakegesprek met haar verliep goed; Rowayna heeft veel zelfkennis en ook genoeg ervaring om een goed klantengesprek te doorlopen. Ze begreep gelijk waarmee wij als bedrijf te maken hebben en was ook helder in wat zij voor ons kon betekenen. Samen met HR besloot ik dan ook dat zij snel kon starten.

S-IMTAC is een professionele club en weet goed gekwalificeerde mensen aan zich te binden. S-IMTAC neemt regelmatig contact op om na te gaan hoe het gaat en of we nog verder hulp nodig hebben. Zo heb ik periodiek contact met Lily om te bespreken hoe de samenwerking met de professionals Peter en Rowayna verloopt en of we tevreden zijn. Daarnaast kreeg ik ook fijne instructies van haar, bijvoorbeeld over hoe we de urenregistratie moesten doen. Dat was daardoor snel duidelijk.

Zoals aangegeven levert S-IMTAC cv’s van gekwalificeerd personeel, die aansluiten bij de vaardigheden waarom we vragen. Peter heeft bijvoorbeeld een heel brede kennis en heeft zich snel onze werkzaamheden eigen gemaakt. Hetzelfde geldt voor Rowayna: ook zij kon binnen een week al een aantal dingen zelf oppakken, ze had het behoorlijk snel onder de knie. Ze pakte een mooie rol in het team en was proactief waar dat nodig was. Dat gaf mij veel rust, want onze afdeling liep weer gesmeerd met de ondersteuning van deze twee professionals.

De samenwerking met S-IMTAC is precies wat ik ervan had verwacht. We hebben de mensen gekregen waarom we hebben gevraagd, we kunnen ze direct inzetten en ze leveren ook resultaat. Daarnaast is er periodiek overleg met S-IMTAC: dit is alles wat ik nodig heb. En het ging ook allemaal heel soepel. Ik ben ook erg blij met hoe de S-IMTAC professionals door onze mensen zijn ontvangen. Ze hebben het naar hun zin - en dat is wederzijds.

We hebben nu goede ervaringen met S-IMTAC, dus we zijn zeker geneigd om hen te benaderen wanneer we weer behoefte hebben aan externe inhuur. Helemaal wanneer ik per direct hulp nodig heb. Want de diensten van S-IMTAC zijn zeker van toegevoegde waarde.

In ‘’Opdrachtgevers aan het woord’’ vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze professionals en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
2-6-2023 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.