Professionals aan het woord #60

Babiche van Wingerden werkt via S-IMTAC als trainee bij VCN. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC.  

Via een kennis van mijn vader ben ik met S-IMTAC in contact gekomen. Ik had een mail gestuurd en mijn interesse doorgegeven wat betreft het traineeship. Ik heb daarna met Sebastiaan gebeld en hij heeft me goed uitgelegd wat het traineeship zou inhouden en wat de wederzijdse verwachtingen waren. Hij wil natuurlijk serieuze kandidaten en daarvoor was naar mijn idee het gesprek. Binnen drie dagen stond ik al op kantoor bij S-IMTAC om mijn contract te tekenen. Ik werd er met open armen ontvangen en kreeg zelfs een S-IMTAC welkomstpakket. Julissa heeft het contract etc met me doorgenomen, mijn eerste indruk was dat alles echt goed geregeld was, alles lag bijvoorbeeld al klaar en iedereen was vriendelijk.

De eerste dagen van het traineeship waren op de verschillende locaties, we kregen onder andere uitleg over VCN en verdere uitleg over de planning van het traineeship. Het was ook voor alle partijen en voor ons als professionals de eerste keer en we kregen goed door dat de visie duidelijk was maar dat we de route er naartoe samen zouden vormgeven. Het was voor mij een wilde gok om de verzekeringswereld in te gaan maar met de kleine stapjes die we in het traineeship maken, voel ik me steeds beter op mijn plek.  De dagen gaan heel snel en ik leer echt heel veel. Ik heb wel het gevoel dat ik de afgelopen twee maanden meer heb geleerd dan op school. Het traineeship en halen van mijn WFT geeft me ook wel waardevollere informatie waar ik in de toekomst ook echt meer aan ga hebben.

Het contact met S-IMTAC is steeds minder nodig nu ik op de afdeling schade werk. Wel voor het project wat we gezamenlijk gaan doen zullen we veel contact hebben met Edwin. Edwin is heel vriendelijk en probeert me goed te begeleiden met het halen van mijn WFT, dat wordt namelijk wel ingewikkeld en hij wil me helpen om te bepalen waar ik op zou moeten focussen. Ik heb verder ook het gevoel dat zaken snel geregeld worden als er iets is.

De andere trainees kan ik ook erg waarderen, ik heb fijn contact met een paar van de dames bijvoorbeeld. We zien elkaar nu wel wat minder maar daardoor is het juist leuk om soms even bij elkaar op de afdeling langs te lopen. Het is soms ook fijn om op elkaar te kunnen terugvallen want je zit toch een soort van in hetzelfde schuitje. Ik vind het fijn om echt goed de kennis ergens voor te hebben en dat vind ik nu nog wel lastig. Ik vind het dan ook een prettig idee dat het traineeship een jaar duurt en dat ik dus echt wel naar professionalisering toe kan werken. Ik weet dat ik binnen het traineeship verschillende afdelingen langs kan gaan maar voor nu zit ik bij de afdeling schade echt op m’n plek!

Babiche van Wingerden

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
6-1-2023 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.