Professionals aan het woord #21

Categorieën: Algemeen

Vincent Vonk is tot de zomer van 2020 via S-IMTAC werkzaam geweest in verschillende functies binnen verschillende banken. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

'Ik kijk met een positief gevoel terug naar mijn periode bij S-IMTAC en raad ze met veel plezier aan wanneer ik iemand spreek die zoekend is.'

Mooi pad
‘In 2016 ben ik via Sebastiaan in contact gekomen met S-IMTAC. De gesprekken die daarop volgde waren van beide kanten positief. Dit heeft ertoe geleid dat we een projectovereenkomst zijn aangegaan en na twee korte opdrachten hebben we besloten om deze om te zetten naar een dienstverband. 

Vanuit de opdrachten merkte ik dat ik mij het beste voelde in de rol van Assistent Accountmanager. Deze werkzaamheden waren destijds zeer divers en bestonden uit ondersteunende werkzaamheden op het gebied van financieren, CDD en betalen en ontvangen. Door organisatiewijzigingen bij de opdrachtgever heb ik een keuze moeten maken tussen deze 3 typen werkzaamheden waarbij ik ervoor heb gekozen om mij te gaan focussen op CDD. In de daarop volgende opdrachten heb ik veel ervaring op kunnen doen en ik kan van mijzelf zeggen dat ik inmiddels een redelijk ervaren CDD analist ben.’

Kansen creëren
‘Uiteindelijk bood zich een mooie kans aan om in dienst te komen bij mijn opdrachtgever waardoor ik heb besloten om per 1 augustus weg te gaan bij S-IMTAC. 
Terug kijkend naar mijn tijd bij S-IMTAC heb ik altijd een fijn gevoel gehad. Het is een eerlijke partij om mee samen te werken en de openheid in gesprekken en de korte lijnen zijn prettig. De aandacht die er vanuit S-IMTAC is gegeven heeft mij geholpen om mij op de juiste plaats te krijgen. Er wordt net een stapje meer gezet bij het zoeken naar de passende opdracht. De persoonlijke aandacht en de actieve houding heeft er voor mij gezorgd dat ik op de juiste plek terecht ben gekomen.’

Z
 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
23-10-2020 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.