Divisies

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sector Banking?

Al een aantal jaar is S-IMTAC actief in de bancaire sector door heel Nederland. Dagelijks krijgen wij een breed scala aan opdrachten binnen die wij matchen aan de juiste professionals. Onze specialisten binnen de divisie Banking hebben de ervaring en de know-how van het bankwezen om de juiste match te kunnen maken. Zij weten precies bij welke functies welke kwaliteiten worden verwacht en kunnen deze kennis inzetten om de geschikte professional te werven, opleiden, omscholen of trainen zodat zij er een succes van kunnen maken.

S-IMTAC denkt in kansen en mogelijkheden. Door onze persoonlijke benadering en begeleiding kunnen wij de verwachtingen van zowel de opdrachtgever als de professional goed op elkaar afstemmen. Bovendien hebben wij een trainer in dienst bij S-IMTAC die gespecialiseerd is in de bancaire sector, met name gericht op het gebied van het particuliere segment en op het control gebied.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Finance?

Wij zoeken naar de financiële talenten waar onze opdrachtgevers behoefte in hebben en zorgen voor een succesvolle match tussen beide. De medewerkers van S-IMTAC zelf beschikken ook over veel kennis en ervaring op het gebied van finance en dit zorgt ervoor dat we snel tot een positieve match komen.

S-IMTAC weet met een kritische blik en oog voor kwaliteit de juiste professionals te vinden voor haar opdrachtgevers.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in HR?

De organisatie adviseren over verschillende vraagstukken, beschikken over benodigde HR-kennis, organisatiesensiviteit en sociale skills zijn ook heel belangrijk voor de HR-professional. Dit zoeken wij dan ook in onze talenten. Voor onze opdrachtgevers is het ook van belang dat de HR-professional de branche begrijpt en doortastend kan handelen in onverwachte situaties. Ons doel is dan ook om professionals te leveren die de ambitie en kwaliteiten hebben om huidige HR-processen te vernieuwen en de HR verantwoordelijkheden zelfstandig en integraal op te pakken.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sector Marketing & Communicatie?

De medewerkers van S-IMTAC binnen de divisie Marketing & Communicatie beschikken over een interessante ‘rugzak’ aan kennis en ervaring. In de afgelopen jaren hebben zij zelf de nodige functies in diverse branches binnen dit vakgebied vervuld en daarmee tegelijkertijd een uitgebreid netwerk aan Professionals en Bedrijven opgebouwd. Onze opdrachtgevers weten ons dan ook inmiddels te vinden voor functies op zowel strategisch- als operationeel niveau. Hierdoor bemiddelen wij in zowel ondersteunende- en adviserende functies als in rollen op management- en directie niveau. Loyale klanten en medewerkers zijn uiteindelijk ons uitgangspunt om efficiënte groei en continuïteit te behalen op lange termijn.

 Onze focus ligt dan ook op relatiemarketing; het verbinden van mensen en bedrijven.
Voor actuele vacatures volg ons op LinkedIn

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Bezoekadres:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13425
3004 HK Rotterdam

T:  +31 10 73 71 359
E:  info@s-imtac.nl
W: www.s-imtac.nl

© Copyright 2019 S-IMTAC, All rights reserved.
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.