Waarom S-IMTAC?

Met specialisme op het gebied van Detacheren, Opleiden & Projecten en Vitaliteit creëren wij voor jou meerwaarde. Je kunt uitgaan van een prettige arbeidsverhouding waarbij jouw loopbaan centraal staat. 

Lees meer

S-IMTAC voor professionals

Wij zijn eerlijk, betrokken, persoonlijk en doen net even dat extra stapje voor jou. We zetten graag de stip op de horizon en zijn prima in staat om jou c.q. jouw loopbaan te begeleiden om toekomstige doelen met je te realiseren.

Lees meer

Partnership met het Criminologisch Netwerk Nederland

Met grote vreugde kunnen wij bekendmaken dat S-IMTAC op 19 januari jl. een partnership is aangegaan met het Criminologisch Netwerk Nederland ‘het CNN’. Het partnership houdt in dat er een nauwe samenwerking is gestart in het tewerkstellen van criminologen binnen de bancaire sector. S-IMTAC en het CNN gaan samenwerken om een betere invulling te geven aan vacatures op onder andere gebied van CDD- en KYC-analisten.

Snel zoeken
Recente vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Alle vacatures

Over ons

S-IMTAC is gespecialiseerd op het gebied van Interim Management / Detachering, Opleidingen & Projecten en Vitaliteit. Wij bieden adviezen (job) coaching in de sector Banking, Finance, HR en Marketing & Communicatie. Onze missie is simpel, gewoon S-IMTAC.

Wij zijn eerlijk, betrokken, persoonlijk en doen net even dat extra stapje voor jou. Wij geloven in kansen en uitdagingen. Daarnaast geven wij trainingen voor het bedrijfsleven, MKB, overheden, banken en verzekeraars. Denk hierbij aan sales trainingen, management trainingen, motivatie trainingen etc. De kracht van S-IMTAC zit in de ervaring, kennis en netwerk van het team. De organisatie bestaat uit de volgende divisies: Banking, Finance, HR en Marketing & Communicatie.

Op iedere divisie zitten specialisten met alle know-how om de juiste professionals te werven, selecteren en te trainen voor de betreffende opdrachtgever. Doordat de specialisten o.a. zelf operationeel zijn of zijn geweest bij de opdrachtgevers, weten zij precies wat er speelt, wat er wordt verwacht en boven alles, zij spreken dezelfde taal.

S-IMTAC

Wij zijn loopbaan en toekomst gericht en doen net dat extra stapje voor jou om jouw dromen te realiseren. Met specialisme op het gebied van Interim Management / Detachering, Opleidingen & Projecten en Vitaliteit creëren wij voor jou meerwaarde.

Voor actuele vacatures volg ons op LinkedIn

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Bezoekadres:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13425
3004 HK Rotterdam

T:  +31 (0)10 73 71 359
E:  info@s-imtac.nl
W: www.s-imtac.nl

© Copyright 2019 S-IMTAC, All rights reserved.
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.