Professionals

Ben jij een gedreven en flexibele professional, loopbaan gericht en op zoek naar een nieuwe werkomgeving waar je energie van krijgt? Neem dan contact met ons op.

Gewoon S-IMTAC, S-IMPEL. Wij zijn op zoek naar mensen die ECHT het verschil willen maken, enthousiast en inspirerend zijn. Professionals die open staan om verder te groeien. Wij geloven in kansen en uitdagingen. Neem nu die stap, klop aan bij S-IMTAC en wij zoeken op persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past.

Hoe werken wij?

Heel simpel en transparant. S-IMTAC is een bureau dat gespecialiseerd is op het gebied van Interim Management / Detachering, Opleidingen & Projecten en Vitaliteit. Wij zijn actief in de sector Banking, HR, Finance en Marketing & Communicatie. Daarnaast zorgen wij voor de werving en selectie binnen deze branche. Dagelijks krijgen wij een breed scala aan opdrachten binnen die wij matchen aan de juiste professionals. Onze specialisten binnen de divisie Banking hebben de ervaring en de know-how van het bankwezen om de juiste match te kunnen maken. Zij weten precies bij welke functies welke kwaliteiten worden verwacht en kunnen deze kennis inzetten om de geschikte professional te werven, opleiden, omscholen of trainen zodat zij er een succes van kunnen maken. Daarnaast willen wij er voor zorg dragen dat je fit blijft en met een goed gevoel naar je werk gaat.

S-IMTAC staat voor persoonlijke benadering. Wij zijn eerlijk, betrokken, persoonlijk en doen net even dat extra stapje voor jou. Wij geloven in kansen en uitdagingen. Ook kijken wij of jij over het  S-IMTAC DNA beschikt:

  • D: Denken in oplossingen, niet in constateringen 
  • N: Nee is ook een antwoord, eerlijkheid duurt het langst
  • A: Afspraak = Afspraak 

 

Ben jij de professional die wij zoeken?

Neem contact met ons op via info@s-imtac.nl of bel tel. +31 (0)10 73 71 359

 

Recente vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Alle vacatures
Voor actuele vacatures volg ons op LinkedIn

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Bezoekadres:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13425
3004 HK Rotterdam

T:  +31 (0)10 73 71 359
E:  info@s-imtac.nl
W: www.s-imtac.nl

© Copyright 2019 S-IMTAC, All rights reserved.
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.