Opleidingen & Projecten

S-IMTAC Opleidingen en Projecten staat voor ‘eenvoud’ . Korte krachtige trainingen met impact, waar je direct wat aan hebt in de praktijk.  Je leert het werk slimmer aan te pakken, wat bijdraagt aan jouw succes als (bancair)professional. We richten ons niet alleen op jou als individu, maar besteden ook aandacht aan de onderlinge samenwerking met collega’s. Samen met collega’s leren hoe je werkt aan verbetering van (afdeling)resultaten. Wij begrijpen hoe belangrijk ontwikkeling is.

 

Ons aanbod:

Ik ontwikkel mezelf

Weten wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat bij je past. Op zoek naar inzicht in jezelf, persoonlijke ontwikkeling, zelfontplooiing en zelfvertrouwen. Je wilt je graag ontwikkelen, maar je bent nog op zoek naar de juiste manier om dit te doen. Ontwikkelen kan op veel verschillende manieren en de manier waarop is voor iedereen anders.

Ik ontwikkel mijn team

Simpelweg voldoen aan de verwachtingen is niet meer genoeg. Daarom moet je talent blijven ontwikkelen. Hoe borg je een optimale samenstelling van een team met de benodigde variatie in talent? Hoe optimaliseer je de samenwerking tussen teamleden? Wat doe je aan teamontwikkeling? Geloof in de kracht van diversiteit van je teamleden en ondersteun ze door ze te versterken.

Ik ontwikkel mijn organisatie

Het is belangrijk om medewerkers te blijven ontwikkelen in hun werk. Vergroot het werkplezier. de uitdaging en voldoening die ze uit hun werk kunnen halen, maar vooral om als bedrijf beter te presteren.

WFT en PE Examens

Je hebt het al druk genoeg met je werk en dus willen wij als  S-IMTAC jou zoveel mogelijk ontzorgen : alle WFT opleidingen en examens die jullie dienen te doen om gecertificeerd te blijven, worden voortaan vanuit S-IMTAC zelf gegeven. Hierdoor hoeven jullie dus niet meer naar opleidingen te gaan zoeken buiten de deur. Gewoon aanvragen via jouw accountmanager. Wij vergoeden enkel opleidingen die in overleg met en via ons worden aangevraagd. 

Recente vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Alle vacatures
Voor actuele vacatures volg ons op LinkedIn

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Bezoekadres:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13425
3004 HK Rotterdam

T:  +31 (0)10 73 71 359
E:  info@s-imtac.nl
W: www.s-imtac.nl

© Copyright 2019 S-IMTAC, All rights reserved.
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.