PROJECTEN & OPLEIDINGEN

VOOR DE PROFESSIONAL

S-IMTAC Opleidingen en Projecten staat voor ‘eenvoud’. Korte krachtige trainingen met impact, waar je direct wat aan hebt in de praktijk.  Je leert het werk slimmer aan te pakken, wat bijdraagt aan jouw succes als (bancair)professional. We richten ons niet alleen op jou als individu, maar besteden ook aandacht aan de onderlinge samenwerking met collega’s. Samen met collega’s leren hoe je werkt aan verbetering van (afdeling)resultaten. Wij begrijpen hoe belangrijk ontwikkeling is. Voor de korte termijn hebben we hier evident aandacht voor maar ook voor de lange termijn. Waar wil je naar toe binnen nu en afzienbare tijd? Is dit binnen de huidige branche of ligt je ambitie elders? Het maakt voor ons niet uit. Gezamenlijk zetten wij de “stip op de horizon” en werken we hiernaartoe. Maatwerk is hierbij o.a. van belang en dit is nu precies waar we goed in zijn.

 

WFT en PE Examens

Je hebt het al druk genoeg met je werk en dus willen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen: alle WFT-opleidingen en examens die je dient te doen om gecertificeerd te blijven, worden gefaciliteerd vanuit S-IMTAC. Hierdoor hoef je dus niet naar opleidingen te gaan zoeken buiten de deur.

 

Naast werkgever zijn we ook opleider, the best of both worlds!

 

 

VOOR OPDRACHTGEVERS

Naast ons aanbod aan korte en krachtige trainingen/coaching zowel 1 op 1 als ook voor de groep, ontwikkelen we traineeships voor het bank- en verzekeringswezen. Deze bestaan uit een intensief leer-werktraject met reële praktijksituaties. Dit doen wij net iets anders dan anderen waardoor het ook echt hout snijdt. Bovendien begeleiden wij onze professionals bij hun ontwikkelingspad met trainingen en coaching (on the job), zowel vakinhoudelijk als competentiegericht.

 

 

GET IN TOUCH!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of kom langs voor een kop koffie!

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Bezoekadres:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13425
3004 HK Rotterdam

T:  +31 10 73 71 359
E:  info@s-imtac.nl
W: www.s-imtac.nl

© Copyright 2019 S-IMTAC, All rights reserved.
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.