BLOGS

PROFESSIONALS AAN HET WOORD

Omdat wij altijd bezig zijn met hoe we onszelf kunnen ontwikkelen, vinden wij het erg interessant en leerzaam om te horen hoe onze professionals S-IMTAC ervaren. Wij vragen ze dan ook graag om een blog te schrijven waarin zij hun gevoelens tegenover S-IMTAC uiten. Hieronder plaatsen wij de blogs van onze professionals:

 

Lily Odinot is sinds kort gestart als trainee bij S-IMTAC. Wij vroegen haar of ze wat wilde delen over haar ervaring met S-IMTAC en de traineeship.

“Ken je dat? Je begint vol overtuiging aan een nieuwe baan en de eerste maand kan je euforie niet op! Toch begint de realiteit langzaam maar zeker toe te slaan en … je snapt het wel. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik de afgelopen 2,5 jaar best wat banen gehad heb waar ik toch elke keer van terug kwam. Enigszins sceptisch stapte ik in dit nieuwe avontuur en ik moet zeggen, the tables have turned. Ik kan je vertellen, het spoor waarop ik nu zit voelt goed. Zoals Sebastiaan al zei: ‘kijk maar uit want bij S-IMTAC kunnen de dingen alleen maar beter en beter gaan’ en niets blijkt minder waar.

 

Halverwege de maand mei stapte ik in het traineeship via S-IMTAC richting accountmanager MKB bij de Rabobank. Inmiddels had ik voor mezelf een goed beeld van wat ik in een baan nodig heb om me op m’n plek te voelen: ik wil simpelweg het beste uit mezelf halen. Ik heb altijd een gemak gehad als het komt op het werken met cijfers, dat komt hier uitstekend van pas. Daarnaast word ik heel blij van in contact zijn met mensen. Om te horen dat het streven van Rabobank is om meer te investeren in klantcontact, klonk dus als muziek in mijn oren. Waar het in het begin gezamenlijk nog zoeken was, licht chaotisch en nog aftasten met beperkte mogelijkheden, zijn we inmiddels lekker op weg en verzetten we ook echt concreet werk met z’n allen. Nu ik bijna 2 maanden bezig ben, kan ik zeggen dat elke case weer anders is en je nooit klaar bent met het verdiepen in een klant en alle info daaromheen.

 

De groep van inmiddels 10 trainees waarin ik zit, heeft veel diversiteit in persoonlijkheden maar ook zeker in werkervaring. Deels is dat spannend want ik denk dat ieder van ons op een bepaald moment wel gedacht heeft ‘ben ik wel goed genoeg’. Het mooie van de dynamiek in ons team zowel vanuit S-IMTAC als de Rabobank is dat iedereen in z’n kracht gezet wordt en de gelegenheid krijgt om credits pakken voor hetgeen waar ze goed in zijn. Ik vind het heel mooi om te zien hoe binnen no time ieders skills en talent herkend en nog belangrijker: erkend wordt door S-IMTAC en de Rabobank. Dat getuigt voor mij echt van betrokkenheid en de juiste manier van leiderschap. Daarnaast merk ik ook binnen de groep dat we meer naar elkaar toe trekken en ook op informeel vlak steeds meer terrein winnen met elkaar. Want laten we eerlijk zijn, je werk kan nog zo leuk zijn maar als je collega’s ook nog eens te gek zijn dan motiveert dat nog veel meer!

 

Lang verhaal kort: het is hier s-imtastic!”

 

Wij vroegen Lennie van Bekkum om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

“Ik beveel S-IMTAC aan iedereen aan omdat ze doen wat ze beloven: Ze zoeken een passende baan bij jou en niet andersom.”

 

Lennie: “Ik werd benaderd door Willemijn. Achteraf bekeken had ik ook al een keer gesproken met Sebastiaan. Omdat ik in de financiële sector heb gewerkt en beschikbaar was werd ik veel benaderd door recruiters. Wat me zowel bij Sebastiaan als bij Willemijn opviel was de persoonlijke benadering. Daarnaast komen ze beiden alle afspraken stipt na.

 

Nadat Willemijn en ik een verkennend telefonisch gesprek hadden gaf Willemijn aan wellicht iets voor mij te hebben. Het betrof de vacature Verkoopadviseur Particulieren bij Univé. In de eerste instantie in Geldermalsen maar medio 2020 in Tiel.

 

Willemijn heeft voor mij het eerste gesprek geregeld. Univé gaf aan verrast te zijn door mijn CV, waarin o.a. staat: ik durf in gesprekken terug te geven wat ik zie, voel en denk. Vooral het woordje durf sprak ze erg aan en zou passend zijn voor de functie.

 

Het advies van Willemijn voor het gesprek was: ben jezelf. Als je het gesprek doet zoals je met mij praat dan komt het goed.

 

Willemijn heeft mij hierdoor het zelfvertrouwen gegeven om mijn enthousiasme te tonen. Zelf twijfel ik daar aan omdat het ook overrompelend kan zijn. Het is bijzonder goed uitgevallen. Ik ben per 1 juli aangenomen bij Univé. Ze waren en zijn erg blij met mijn enthousiasme.

 

Ik beveel S-IMTAC aan iedereen aan omdat ze doen wat ze beloven:

Ze zoeken een passende baan bij jou en niet andersom.”

 

OP ZOEK NAAR DE BESTE PROFESSIONALS IN EEN BEPAALD VAKGEBIED? OF ZELF OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE BAAN?

Laat je gegevens hieronder achter of neem contact met ons op:

info@s-imtac.nl

+31 (0)10 73 71 359

Voor actuele vacatures volg ons op LinkedIn

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Bezoekadres:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13425
3004 HK Rotterdam

T:  +31 10 73 71 359
E:  info@s-imtac.nl
W: www.s-imtac.nl

© Copyright 2019 S-IMTAC, All rights reserved.
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.