BLOGS & ARTIKELEN

PROFESSIONALS AAN HET WOORD

Omdat wij altijd bezig zijn met hoe we onszelf kunnen ontwikkelen, vinden wij het erg interessant en leerzaam om te horen hoe onze professionals S-IMTAC ervaren. Wij vragen ze dan ook graag om een blog te schrijven waarin zij hun gevoelens tegenover S-IMTAC uiten. Hieronder plaatsen wij de blogs van onze professionals:

Marlou Koenraads is inmiddels oud-werknemer, maar ze vertelt trots over hoe S-IMTAC heeft geholpen bij de volgende stap in haar carrière.

Sinds kort ben ik een oud-werknemer van S-IMTAC, niet omdat ik het niet naar mijn zin had bij S-IMTAC, integendeel! Maar omdat ik dankzij hun ontzettende goede hulp, coaching en vertrouwen in mij, een functie als Hypotheekadviseur heb kunnen bemachtigen dichterbij huis. 

S-IMTAC heeft mij enorm geholpen om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn carrière. Ze staan altijd voor je klaar en luisteren goed naar wat jij als professional wilt bereiken, ze houden hier dan ook echt rekening mee bij het zoeken naar een opdrachtgever en komen hun afspraken na. 

Ik raad het iedereen aan om bij bij S-IMTAC in dienst te treden. Het is een super fijn bedrijf met een informele sfeer en persoonlijk contact waarbij jouw ontwikkeling als professional en persoon echt centraal staat! 

Na enkele jaren als detacheerder voor de Rabobank gewerkt te hebben, kwam Piet de Ruiter in contact met S-IMTAC. Waar hij bij zijn voormalige werkgever het familiegevoel miste, vond hij dit bij S-IMTAC. Lees meer over zijn ervaringen hieronder.

''Er wordt vaak aan mij gevraagd of ik in de detachering werk. Ja zeker! Sterker nog, ik werk bij S-IMTAC!

 

Na 27 jaar bij de Rabobank in vaste dienst te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om in de detachering te gaan werken. Geen makkelijke keus, want je zegt een vaste baan op, je hebt een gezin en de toekomst is nog onzeker. Maar ik was zo enthousiast geworden door de verhalen van de detacheerders waarmee ik in aanraking kwam op mijn werk, dat ik tóch de uitdaging aanging. En ik heb er nooit spijt van gehad.

 

Sinds juni 2012 werk ik nu als detacheerder voor de Rabobank. Detachering, dat wekt de indruk dat als de opdracht is afgelopen, je plots geen werk meer om handen hebt. Maar dat is onterecht. Sinds ik ben gedetacheerd heb ik nog geen moment zonder opdracht gezeten. Heb ik bij wijze van spreken mijn taken op vrijdagmiddag afgerond dan kan ik op maandagochtend direct door naar de volgende klus. Zeker binnen de Finance zijn gedetacheerden erg gewild.

 

Na enkele jaren in de detachering gewerkt te hebben, kwam ik via mijn netwerk in contact met Sebastiaan. Ik voelde gelijk een klik. Ik gaf aan dat ik gesteld ben op openheid en eerlijkheid en dat was wederzijds. Daarnaast kon ik ook duidelijk aangeven welke werkzaamheden ik wilde doen en welke niet en dat was geen probleem, want je moet niet ongelukkig op een opdracht zitten.

 

Bij mijn vorige werkgever miste ik het familiegevoel en bij S-IMTAC heb ik dat gevonden. Hele fijne collega’s om mee te werken en iedereen staat klaar voor elkaar. S-IMTAC doet wat ze beloven en ze zoeken een passende baan bij jou en niet andersom. Ook kan je ‘nee’ zeggen als het niet de baan is die je wilt.  

Bij S-IMTAC is er ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en hoef je niet stil te staan. Je kan jezelf blijven ontwikkelen door o.a. opleidingen. Elke keer als je van opdracht wisselt, is er weer een nieuwe mogelijkheid om te groeien. Je ziet nieuwe processen, een andere bedrijfscultuur, verschillende managementstijlen en er zijn ook nieuwe verwachtingen om te overtreffen. Al deze punten houden mij goed bij de les en zijn allemaal redenen waarom ik voor de detacheringsbranche heb gekozen.

 

Wat er op de website staat van S-IMTAC klopt helemaal: het optimaal onderscheiden in de factoren expertise, netwerk en resultaatgerichtheid ten opzichte van andere detacheringsbureaus, en ik kan dit beamen. Neem eens een kijkje op de site en zie wat S-IMTAC voor jou kan betekenen! Maak een afspraak, kom gezellig op de koffie en dan zal je ook het familiegevoel ervaren.

 

S-IMTAC: Sure-It’sMyTeamAndColleaques''

 

Ronald van der Wal is al ruim 6 jaar in dienst bij S-IMTAC! Lees hier zijn blog over de afgelopen jaren:

Inmiddels ben ik al weer ruim 6 jaar werkzaam bij het leukste bedrijf van Nederland! Vorig jaar nog volledig verrast door het vieren van mijn vijfjarig jubileum, zeer attent. De tijd is voorbij gevlogen met leuke collega’s en opdrachten voor het uitzoeken. Hierdoor heb ik kunnen werken bij diverse opdrachtgevers én in diverse opdrachten. Daarmee heb je de regie over je eigen ontwikkeling en carrière. Een andere mooie bijkomstigheid is dat je via de detachering tijdens je opdrachten in contact komt met diverse collega’s (waaronder ook die van S-Imtac!) en bouw je ongemerkt een mooi netwerk op.

De korte lijnen bij S-Imtac maakt het zeer prettig om dingen te regelen of te bespreken. Dit werkt wederzijds en die betrokkenheid is als een warm bad. Blijkt de richting die je hebt gekozen toch niet helemaal  te zijn wat je ervan verwacht had dan is dit bespreekbaar en wordt er gezocht naar iets wat wel bij je past. Zoek dat maar eens bij een andere werkgever!

Ik kan nog veel meer loftuitingen plaatsen, maar laat ik een uitdaging geven aan degene die dit leest. Neem contact op met S-Imtac, leg je wensen neer en ga voortaan met plezier naar je werk!

Juliette Sarcino is via S-IMTAC terecht gekomen bij de Rabobank waar ze sinds kort werkt als trainee Accountmanager MKB. Hieronder deelt ze haar ervaringen met S-IMTAC.

‘’Dank je wel S-IMTAC en in het speciaal de directeur Sebastiaan Schregardus. Ik realiseerde mij dat dit al de derde leuke job is waar ik via jullie beland ben. Toen ik vijf jaar geleden net afgestudeerd was, viel mijn zoektocht naar een baan niet mee. Zelfs met een Master in Veiligheid en Bestuurskunde kon ik mijn droombaan niet vinden. Uiteindelijk kwam ik via een massaal uitzendbureau terecht bij mijn eerste bank. Het interessante van werken bij een bank is de constant veranderende omgeving. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en je kunt op veel verschillende manieren hierop inspelen. Zo blijf je leren, ideaal! Het eerste jaar vloog dan ook voorbij. Ik sprak mijn uitzendbureau niet. Waarom zou ik? De bank was toch mijn werkgever? Toen ik van functie wilde veranderen binnen deze bank, merkte ik daarentegen dat het uitzendbureau mij tegenwerkte in mijn verdere carrière. Dit was voor het eerst dat ik mij afvroeg: Kan het ook anders?

En ja, dat kan! Via mijn netwerk kwam ik in contact met Sebastiaan. Vanaf het eerste contactmoment was ik onder de indruk. Wat er gedaan moest worden, werd direct opgepakt. Vol energie gingen we er tegenaan. De focus lag hierbij op wat ik wilde bereiken op professioneel en persoonlijk vlak.

Na drie jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag de volgende stap zetten. S-IMTAC zocht actief mee en bracht me een nieuwe baan bij een andere detacheerder. Dit betekende helaas wel dat ik S-IMTAC moest verlaten. Maar..

Wat je vasthoudt, raak je kwijt;

Wat je loslaat, blijft bij je;

En wat je vrijlaat, komt naar je toe!

Na negen maanden bij mijn tweede bank kreeg ik een vast contract aangeboden. Ondanks dat ik daar heel blij mee was, wilde ik graag een functie met meer uitdaging. En die kreeg ik. Na slechts één belletje met S-IMTAC kwam de volgende uitdaging op mijn pad. Ik ben nu trainee Accountmanager MKB bij de Rabobank via S-IMTAC. Het lijkt nu al mijn leukste functie tot nu toe te worden. Hoe gaaf is het om samen met de ondernemer rond de tafel te zitten en te bedenken wat er voor nodig is om zijn dromen te laten uitkomen? Natuurlijk eerst even kritisch bekijken hoe realistisch het is ;)

Samenvattend: dank je wel S-IMTAC! En voor mijn nieuwe collega’s: welcome to the S-IMTAC FAMILY!’’

 

Kamil Wolski is sinds mei aan de slag gegaan als Trainee Accountmanager MKB bij de Rabobank in Amsterdam. Lees in de onderstaande blog over zijn ervaringen met S-IMTAC:

Mijn avontuur in de financiële wereld begon in 2017 toen ik via S-IMTAC aan de slag ging als Adviseur Dagelijkse Bankzaken A bij de Rabobank in Den Haag. Na een jaar ben ik doorgegroeid naar Adviseur Dagelijkse Bankzaken B. De afgelopen jaren heb ik opdrachten gehad bij verschillende Rabobanken. Ik ben tevreden over de samenwerking, vooral omdat er naar mijn wensen geluisterd wordt. De medewerkers van S-IMTAC staan altijd open om je te helpen. Ook is het contact met Sebastiaan altijd fijn geweest. Ik kan met hem sinds het begin goede afspraken maken die hij ook altijd nakomt. S-IMTAC heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling als professional.

Vanaf mei 2019 heb ik de kans gekregen om te starten als een Trainee Accountmanager MKB bij Rabobank Amsterdam. Met heel veel plezier zit ik samen met tien andere S-IMTAC collega’s met als doel om binnenkort de afdeling Accountmanager MKB/KSS te versterken met onze S-IMTAC superkachten! :)

 

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

Wij vroegen Lennie van Bekkum om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

“Ik beveel S-IMTAC aan iedereen aan omdat ze doen wat ze beloven: Ze zoeken een passende baan bij jou en niet andersom.”

 

Lennie: “Ik werd benaderd door Willemijn. Achteraf bekeken had ik ook al een keer gesproken met Sebastiaan. Omdat ik in de financiële sector heb gewerkt en beschikbaar was werd ik veel benaderd door recruiters. Wat me zowel bij Sebastiaan als bij Willemijn opviel was de persoonlijke benadering. Daarnaast komen ze beiden alle afspraken stipt na.

 

Nadat Willemijn en ik een verkennend telefonisch gesprek hadden gaf Willemijn aan wellicht iets voor mij te hebben. Het betrof de vacature Verkoopadviseur Particulieren bij Univé. In de eerste instantie in Geldermalsen maar medio 2020 in Tiel.

 

Willemijn heeft voor mij het eerste gesprek geregeld. Univé gaf aan verrast te zijn door mijn CV, waarin o.a. staat: ik durf in gesprekken terug te geven wat ik zie, voel en denk. Vooral het woordje durf sprak ze erg aan en zou passend zijn voor de functie.

 

Het advies van Willemijn voor het gesprek was: ben jezelf. Als je het gesprek doet zoals je met mij praat dan komt het goed.

 

Willemijn heeft mij hierdoor het zelfvertrouwen gegeven om mijn enthousiasme te tonen. Zelf twijfel ik daar aan omdat het ook overrompelend kan zijn. Het is bijzonder goed uitgevallen. Ik ben per 1 juli aangenomen bij Univé. Ze waren en zijn erg blij met mijn enthousiasme.

 

Ik beveel S-IMTAC aan iedereen aan omdat ze doen wat ze beloven:

Ze zoeken een passende baan bij jou en niet andersom.”

 

 

 

Lily Odinot is sinds kort gestart als trainee bij S-IMTAC. Wij vroegen haar of ze wat wilde delen over haar ervaring met S-IMTAC en de traineeship.

“Ken je dat? Je begint vol overtuiging aan een nieuwe baan en de eerste maand kan je euforie niet op! Toch begint de realiteit langzaam maar zeker toe te slaan en … je snapt het wel. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik de afgelopen 2,5 jaar best wat banen gehad heb waar ik toch elke keer van terug kwam. Enigszins sceptisch stapte ik in dit nieuwe avontuur en ik moet zeggen, the tables have turned. Ik kan je vertellen, het spoor waarop ik nu zit voelt goed. Zoals Sebastiaan al zei: ‘kijk maar uit want bij S-IMTAC kunnen de dingen alleen maar beter en beter gaan’ en niets blijkt minder waar.

 

Halverwege de maand mei stapte ik in het traineeship via S-IMTAC richting accountmanager MKB bij de Rabobank. Inmiddels had ik voor mezelf een goed beeld van wat ik in een baan nodig heb om me op m’n plek te voelen: ik wil simpelweg het beste uit mezelf halen. Ik heb altijd een gemak gehad als het komt op het werken met cijfers, dat komt hier uitstekend van pas. Daarnaast word ik heel blij van in contact zijn met mensen. Om te horen dat het streven van Rabobank is om meer te investeren in klantcontact, klonk dus als muziek in mijn oren. Waar het in het begin gezamenlijk nog zoeken was, licht chaotisch en nog aftasten met beperkte mogelijkheden, zijn we inmiddels lekker op weg en verzetten we ook echt concreet werk met z’n allen. Nu ik bijna 2 maanden bezig ben, kan ik zeggen dat elke case weer anders is en je nooit klaar bent met het verdiepen in een klant en alle info daaromheen.

 

De groep van inmiddels 10 trainees waarin ik zit, heeft veel diversiteit in persoonlijkheden maar ook zeker in werkervaring. Deels is dat spannend want ik denk dat ieder van ons op een bepaald moment wel gedacht heeft ‘ben ik wel goed genoeg’. Het mooie van de dynamiek in ons team zowel vanuit S-IMTAC als de Rabobank is dat iedereen in z’n kracht gezet wordt en de gelegenheid krijgt om credits pakken voor hetgeen waar ze goed in zijn. Ik vind het heel mooi om te zien hoe binnen no time ieders skills en talent herkend en nog belangrijker: erkend wordt door S-IMTAC en de Rabobank. Dat getuigt voor mij echt van betrokkenheid en de juiste manier van leiderschap. Daarnaast merk ik ook binnen de groep dat we meer naar elkaar toe trekken en ook op informeel vlak steeds meer terrein winnen met elkaar. Want laten we eerlijk zijn, je werk kan nog zo leuk zijn maar als je collega’s ook nog eens te gek zijn dan motiveert dat nog veel meer!

 

Lang verhaal kort: het is hier s-imtastic!”

 

In eerste instantie was ze wat sceptisch over S-IMTAC, maar bij het eerste gesprek klikte het meteen. Lees hieronder over de ervaringen van Clarice Hacketh met S-IMTAC:

Ik ben via S-IMTAC werkzaam bij de Rabobank Metropoolregio Amsterdam in de functie van Assistent Accountmanager MKB bij de afdeling Klant & Sales Support, team Klant, Betalen & Ontvangen. Deze afdeling ondersteunt zakelijke klanten met al hun vragen en verzoeken omtrent veilige en verantwoorde oplossingen voor hun betalingsverkeer.

 

In mijn functie als Assistent Accountmanager ben ik de schakel tussen de Accountmanagers en de grootzakelijke en MKB-klanten. Het gaat hierbij om onder andere het verwerken van aanvragen voor internetbankieren, bankgaranties, volmachten, en bestuurswijzigingen. Dagelijks help ik ondernemers met de voor hen beste en concrete betalingsoplossingen. De functie is ontzettend variërend en ik heb contact met een breed scala aan klanten. Mijn werkzaamheden zijn dan ook geen dag hetzelfde. Daarnaast heb ik het geluk gehad dat ik in een ontzettend leuk team ben terechtgekomen!

 

Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben bij de Fortis Bank en daarna ABN AMRO Bank ben ik er een tijdje tussenuit geweest om voor mijn kinderen te zorgen. Op het moment dat mijn jongste naar de basisschool ging was ik wel weer toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik werd overspoeld met detacheerders die graag een baan voor mij wilden zoeken. Helaas was er vaak een mismatch met mijn werkervaring en/of ambitie, totdat ik via LinkedIn werd benaderd door Sebastiaan Schregardus, directeur-eigenaar van S-IMTAC. Wat een leuk eerste gesprek was dat! Het klikte meteen. Ik moet bekennen dat ik in eerste instantie nog wel wat sceptisch was, ik had nog nooit van S-IMTAC gehoord en konden zij wel een geschikte opdracht vinden in de regio Amsterdam? ‘Ga ik regelen voor je’, zei Sebastiaan. Na 5 dagen had ik een succesvol sollicitatiegesprek bij de Rabobank Metropoolregio Amsterdam!

 

Mijn ervaring met S-IMTAC is erg positief, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. In een informele sfeer wordt er resultaatgericht gewerkt. Daarnaast heeft S-IMTAC een groot netwerk met interessante opdrachtgevers. Ik heb S-IMTAC recentelijk nog aanbevolen bij één van mijn oud-collega’s. Zij heeft intussen via S-IMTAC ook een geweldige nieuwe baan gevonden als Trainee Accountmanager MKB bij de Rabobank!

 

Bedankt Sebastiaan, bedankt S-IMTAC!

 

 

Orhan Tasdemir vertelt over zijn ervaring met S-IMTAC en de professionals.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Orhan Tasdemir, Manager Centraal Klantteam Beheer bij de Volksbank. In mijn functie vind ik het belangrijk dat medewerkers met plezier werken en zich kunnen blijven ontwikkelen. Mijn grootste uitdaging is om het team zelfsturend te krijgen. Ik denk altijd in mogelijkheden, neem mijn verantwoordelijkheid en beslissingen zoveel mogelijk samen met mijn team om het doel te realiseren.

Hoe ervaar ik de samenwerking?

Bijna drie jaar werk ik samen met S-IMTAC. Ik ben zeer positief over mijn contactpersoon Sebastiaan. Dit komt door de goede onderlinge communicatie. Hierbij stelt Sebastiaan niet alleen de juiste vragen, maar luistert ook goed naar mijn antwoorden (verwachtingen). S-IMTAC kan hierdoor goed meedenken met mij als opdrachtgever. Zij weten hierdoor de goede balans te maken om beide belangen te kunnen dienen. Daarnaast kan S-IMTAC goed inspelen op mijn verwachtingen en heb ik de afgelopen tijd de juiste matches van Professionals kunnen selecteren.

Wat is mijn ervaring met S-IMTAC?

Voor mij is een goede samenstelling van een team essentieel. Daarbij kijk ik naar de vakinhoudelijke kennis, kwaliteiten, ervaring maar ook naar de kernwaarden en drijfveren van een persoon. Dit is voor mij de ultieme mix waarin een groep individuen bij elkaar komt, de kwaliteiten van elkaar benutten, open met elkaar communiceren en plezierig samenwerken.

Wat is de meerwaarde die S-IMTAC Professionals omschrijft?

Deze Professionals hebben allen een goede mix van kernkwaliteiten. Namelijk up to date qua kennis en vakinhoudelijk onderlegd, leergierig en brengen gezelligheid. Ik ben enorm tevreden.

 

ARTIKELEN

Zoals de Griekse filosoof Heraclitus ooit zei: “Verandering is de enige constante.” Al deze veranderingen en ontwikkelingen binnen vakgebieden zoals communicatie, marketing, banking en finance, zijn dan ook erg relevant wanneer je hierin werkzaam bent of graag wilt zijn. Wij delen hieronder artikelen over deze ontwikkelingen en over ontwikkelingen binnen S-IMTAC, maar ook over andere onderwerpen die relevant zijn voor onze professionals. Denk aan carrière- en sollicitatietips.

 

Samenwerken met Hogeschool Rotterdam: van opdrachtgever naar werkgever

Blijven leren om verder te ontwikkelen staat hoog in het vaandel bij S-IMTAC. En op welke manier kan dat beter dan door terug te gaan naar waar iedereen ooit is begonnen: school. Onlangs zijn we een samenwerking aangegaan met een klas derdejaars communicatiestudenten van Hogeschool Rotterdam. Zij kregen de opdracht om S-IMTAC onder de loep te nemen en met een fris, nieuw concept te komen om ons nog beter op de kaart te zetten. Hieruit zijn niet alleen gave ideeën gekomen, ook is het team van S-IMTAC twee medewerkers rijker geworden! Rose van den Hoven is één van die medewerkers en vertelt samen met de betreffende docent Bianca Haanschoten-den Dulk meer over deze samenwerking.

 

Rose: ‘’S-IMTAC vind ik een van de leukste en meest betrokken opdrachtgevers die ik tot nu toe binnen mijn studie heb gehad. Dit komt omdat Sebastiaan – in tegenstelling tot de gemiddelde opdrachtgever – veel interesse in ons toonde en niet alles om zijn bedrijf liet draaien. De start van het project bestond dan ook uit een korte presentatie over S-IMTAC met daaropvolgend per groep een persoonlijk gesprek. Dit gesprek zorgde ervoor dat ik erg enthousiast werd om voor S-IMTAC aan de slag te gaan.

Bianca: ‘’Tussentijds kwam S-IMTAC op bezoek bij de studenten aan de wijnhaven. De studenten bespraken de belangrijkste inzichten en stelden oplossingsrichtingen voor. Het doel was om commitment te krijgen voor de oplossingsrichtingen, zodat ze verder konden met het ontwikkelen van het concept. Hier ontstonden echte inhoudelijke gesprekken, waarin S-IMTAC, samen met de studenten nadacht over vervolgstappen. Reële feedback vanuit de praktijk, daar kun je mee vooruit.’’

Rose: ‘’Waar de meeste opdrachtgevers het laten afweten na hun zegje gedaan te hebben aan het begin van een project, bleef S-IMTAC tot het eind betrokken. Nog niet eerder heb ik een opdrachtgever zoveel moeite zien doen om op de hoogte te blijven van ons werk. Dat maakte dusdanig indruk op mij, waardoor ik me afvroeg hoe het zou zijn om te werken bij S-IMTAC. Mijn klasgenoot Mylène Kuijpers dacht hier blijkbaar hetzelfde over en was vrij snel na afloop van het project werkzaam als marketing communicatiemedewerker bij S-IMTAC. Toen zij op een later moment in de klas enthousiast over haar ervaringen vertelde én aangaf dat S-IMTAC op zoek was naar nog een medewerker met een soortgelijke functie, greep ik direct mijn kans. Inmiddels werken we samen bij S-IMTAC en is onze opdrachtgever onze werkgever geworden!”

Bianca: ‘’De samenwerking tussen de Hogeschool Rotterdam en S-IMTAC is goed bevallen. Contextrijk leren voor studenten levert nieuwe inzichten voor S-IMTAC op. Een succes formule. We hopen volgend jaar zeker een vervolg te kunnen realiseren. Een compliment voor Sebastiaan Schregardus is dan ook op zijn plaats. Hij heeft de studenten gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.’’

 

OP ZOEK NAAR DE BESTE PROFESSIONALS IN EEN BEPAALD VAKGEBIED? OF ZELF OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE BAAN?

Laat je gegevens hieronder achter of neem contact met ons op:

info@s-imtac.nl

+31 (0)10 73 71 359

Voor actuele vacatures volg ons op LinkedIn

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Bezoekadres:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13425
3004 HK Rotterdam

T:  +31 10 73 71 359
E:  info@s-imtac.nl
W: www.s-imtac.nl

© Copyright 2019 S-IMTAC, All rights reserved.
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.