Meer details
Match criteria
Regio
  • Midden
Gewenst aantal uren
  • 36 - 40 uur
Functiegroep
  • Financiele dienstverlening
Branche
  • Bank- en verzekeringswezen

Adviseur Consumptief Krediet

Doorlopende werving

Functie omschrijving Adviseur Consumptief Krediet

We zoeken een Klantadviseur Consumptief Krediet die met veel enthousiasme en energie aan de missie bij wil dragen!

Bij een van onze opdrachtgevers kies je voor mensenwerk in de bankenwereld. Deze bank gaat het anders doen en wil een herkenbare andere bank zijn: "wij vinden namelijk dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. Geen bankentaal, maar mensentaal. We gaan bankieren weer verrassend normaal maken.

Wat ga je doen?
Als Klantadviseur Consumptief Krediet beantwoord je vragen (telefonisch) van klanten en informeer je over producten en dienstverlening van de bank. Dit betreft voornamelijk consumptief krediet van bestaande klanten. Om klanten bewust maken en in het kader van financiële weerbaarheid, zullen we bestaande klanten via de telefoon benaderen. Je bent creatief in het bedenken van acties om de klanten in beweging te brengen. Bij complexe financiële vraagstukken verwijs je de klant door naar de financieel adviseur in de winkel. Door jouw enthousiasme ben je in staat om klanten te verrassen en voor lange termijn te verbinden.

Het werk als Klantadviseur Consumptief Krediet is bij deze opdrachtgever echt anders dan bij andere banken. Zij willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf beslissingen nemen in het belang van je klant. Daarom krijg je de ruimte, zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Je hebt een commerciële en dienstverlenend instelling. Je vindt het leuk en je bent goed om telefonisch klanten te informeren en zich bewust te maken van de werking van consumptief krediet. Je bent in staat om een natuurlijke klantdialoog te voeren op basis van onze producten en diensten. Door je servicegerichtheid weet je klanten een goed gevoel te geven de bank.

Functie eisen Adviseur Consumptief Krediet

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Diploma’s WFT Basis en WFT Consumptief Krediet is een must;
  • WFT Hypotheken en WFT Vermogen is een pré;
  • Flexibiliteit t.a.v. werken op koopavond en zaterdag (bij voorkeur 2 avonden per week en 1 zaterdag per maand);
  • Ervaring met direct telefonisch klantcontact.

Interesse? Solliciteer gelijk of bel ons!

Wie zijn wij

S-IMTAC is gespecialiseerd op het gebied van Interim Management / Detachering, Opleidingen & Projecten en Vitaliteit in de sector Banking, Finance, HR en Marketing & Communicatie. Onze missie is simpel, gewoon S-IMTAC Wij zijn eerlijk, betrokken, persoonlijk en doen net even dat extra stapje voor jou. Wij geloven in kansen en uitdagingen. Daarnaast geven wij trainingen voor het bedrijfsleven, MKB, overheden, banken en verzekeraars. Denk hierbij aan Sales Trainingen, Management Trainingen, Motivatie Trainingen, Advies / Coaching on the job, etc. De kracht van S-IMTAC zit in de ervaring, kennis en netwerk van het team. De organisatie is gericht op de volgende divisies: Banking, Finance, HR en Marketing & Communicatie. Op iedere divisie zitten specialisten met alle know-how om de juiste professionals te werven, selecteren en te trainen voor de betreffende opdrachtgever. Doordat de specialisten o.a. zelf operationeel zijn of zijn geweest bij de opdrachtgevers, weten zij precies wat er speelt, wat er wordt verwacht en boven alles, zij spreken dezelfde taal.

Publicatiedatum

27.07.2018

Contactpersoon

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.