Meer details
Match criteria

Assistent Accountmanager

Functie omschrijving Assistent Accountmanager

Stel je eens voor dat je een bijdrage kunt leveren aan de ondersteuning van Accountmanager in de afhandeling van zakelijke klant- en/of financieringsrelaties. Jij kunt dit verschil maken door op accurate wijze te zorgen voor een goede afronding.

Impact creëren
• Je ondersteunt accountmanagers binnen het team Ongesecureerd. Binnen dat team zitten de klanten waarbij de bank het besluit heeft genomen om de klant- en/of financieringsrelatie te beëindigen.
• Je helpt de accountmanagers bij de administratieve ondersteuning en bepaalt in overleg met de accountmanager de te ondernemen acties. Bovendien is er ook sprake van een aantal zelfstandige taken.
• Je kunt procesmatig werken en werkt graag mee aan diverse projecten om onze afdeling verder te professionaliseren.
• Je bent een teamspeler die het maximale uit zichzelf, maar ook uit anderen, wil halen.

Klantgerichtheid, veerkracht, monitoren en organiseren zijn onmisbaar voor de functie Assistent Accountmanager Afbouw & Insolventie.

Functie eisen Assistent Accountmanager

Wij vragen:

• Je hebt je HBO afgerond.
• Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het zakelijke segment van Rabobank.
• Je bent proactief en denkt in oplossingen.
• Je bent communicatief sterk en laat je niet uit het veld slaan.

Wie zijn wij

S-IMTAC is gespecialiseerd op het gebied van Interim Management / Detachering, Opleidingen & Projecten en Vitaliteit in de sector Banking, Finance, HR en Marketing & Communicatie. Onze missie is simpel, gewoon S-IMTAC Wij zijn eerlijk, betrokken, persoonlijk en doen net even dat extra stapje voor jou. Wij geloven in kansen en uitdagingen. Daarnaast geven wij trainingen voor het bedrijfsleven, MKB, overheden, banken en verzekeraars. Denk hierbij aan Sales Trainingen, Management Trainingen, Motivatie Trainingen, Advies / Coaching on the job, etc. De kracht van S-IMTAC zit in de ervaring, kennis en netwerk van het team. De organisatie is gericht op de volgende divisies: Banking, Finance, HR en Marketing & Communicatie. Op iedere divisie zitten specialisten met alle know-how om de juiste professionals te werven, selecteren en te trainen voor de betreffende opdrachtgever. Doordat de specialisten o.a. zelf operationeel zijn of zijn geweest bij de opdrachtgevers, weten zij precies wat er speelt, wat er wordt verwacht en boven alles, zij spreken dezelfde taal.

Publicatiedatum

28.06.2019

Contactpersoon

M. Kuijpers

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.