Professionals aan het woord #18

Door: S-IMTAC 29-7-2020

Categorieën
:
Algemeen,

Marc Pijper werkt via S-IMTAC als Accountmanager MKB bij de Rabobank. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

Hoe het allemaal begon
Ik ben benaderd door Sebastiaan zelf, hij zag mijn profiel op LinkedIn en zijn vraag was waar ik naar op zoek was. Ik legde toen uit dat ik altijd binnen particuliere hypotheken had gewerkt en daarbij ook al in aanraking met ondernemers kwam. Die route zou ik verder willen volgen. Toevalligerwijs waren ze toen op zoek naar mensen voor het traineeship voor Accountmanager MKB. In eerste instantie leek het me niet de juiste plek voor mij maar dat was alles behalve waar. Via de juiste route inclusief sollicitatie met Edwin de Wit ben ik ruim een jaar geleden bij S-IMTAC aangesloten.


Terugkijkend op het traineeship vond ik de periode waarbij ik bij Food&Agri aangehaakt was en ik mee mocht naar klantgesprekken etc. het meest interessant. Precies op het juiste moment kwam de gelegenheid om echt als accountmanager aan de slag te gaan dus inmiddels ben ik alweer 2 maanden verder in deze rol en leer ik nog elke dag nieuwe dingen bij. Deze eerste periode ben ik voornamelijk bezig met lopende zaken van onder andere een collega die met zwangerschapsverlof is. Langzaamaan ga ik me ook meer en meer bezighouden met het pro-actief klantcontact onderhouden en daaruit voort ook financieringsaanvragen uitwerken.
 

Samen sterk
Het groepje vanuit het traineeship waar ik het meest mee opgetrokken ben tijdens de eerste maanden van training, spreek ik nog steeds regelmatig. Onderling is het heel collegiaal, we hebben veel aan gehad en het wederzijds respect versterkt de onderlinge band natuurlijk ook. We komen allemaal vanuit verschillende werkgebieden maar op een of andere manier klikte het echt makkelijk. We zijn met vijf als harde kern overgebleven en ondanks dat we inmiddels wel wat meer op verschillende plekken in de organisatie zitten, is het contact nog warm. En als we geen last hadden gehad van Corona, hadden we allang alweer met elkaar weer eens een IJwitje gedronken.

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot