Professionals aan het woord #39

Door: S-IMTAC 7-10-2021

Shudi Ipatia loopt stage bij S-IMTAC sinds afgelopen september, wij vroegen haar om haar ervaring met S-IMTAC te delen.    

Shudi Ipatia loopt sinds september stage op de afdeling HR. Wij vroegen haar om wat te delen over haar ervaring met S-IMTAC. Ze zit momenteel in leerjaar 2 MBO 4 en studeert voor Juridisch administratief dienstverlener. Na het MBO wil ze graag internationale rechten op het HBO studeren.

Via school ben ik hier terecht gekomen, er werden mails gestuurd naar alle leerlingen met beschikbare stages en toen kwam de mail met S-IMTAC als suggestie. Nadat ik deze mail zag, deed ik onderzoek naar S-IMTAC en ik heb geen moment getwijfeld om mijn CV en motivatie te sturen. Mijn eerste gesprek was met Lin over de telefoon. Nadat dit klikte ben ik naar kantoor gekomen en daar wachtte Julissa en Lin op me om een gesprek aan te gaan. Nadat dit gesprek goed ging mocht ik voor de 2de keer op gesprek met Lin om te komen tekenen, ik kwam al een stuk minder verlegen naar kantoor.

Mijn eerste maand gaat hier tot nu toe erg goed, ik heb het enorm naar mijn zin en het team is super leuk. Mijn werkzaamheden verschillen soms aardig wat, het ene moment ben ik vooral bezig met juridische zaken want dit is natuurlijk deel van mijn opleiding en het andere moment ben ik bezig met het ondersteunen van de afdeling HR. Ik kom ook steeds meer in contact met professionals, en ik werk aan het AVG beleid.

Het team is enorm fijn om mee te werken en iedereen sluit op elkaar aan. Ik kan mezelf zijn en ze leren mij veel nieuwe dingen, zoals mails opstellen en contracten opstellen. Bij mijn vorige stage leerde ik niet zo veel, dit kwam omdat ik alles al had geleerd op de middelbare school. Hier word ik echt gehoord en wordt er echt gekeken waar ik hulp bij nodig heb om het goed te leren.

Nu dat ik hier al een maandje stage loop, weet ik ongeveer hoe het is om een fulltime baan te hebben. Later wil ik mijn eigen advocatenkantoor hebben en ik denk dat S-IMTAC daarvoor een goede start is. Dit komt omdat ik zo leer werken in een divers team met mensen die allemaal verschillende kwaliteiten hebben.

Shudi Ipatia