OVER S-IMTAC

OVER ONS

S-IMTAC beschikt over uitgebreide expertise en kennis op het gebied van interim management/detachering, werving & selectie, trainingen en coaching. De organisatie is opgericht door Sebastiaan Schregardus en S-IMTAC staat voor onze veelzijdige dienstverlening: Interim Management, Trainingen, Advies & Coaching.

Met enige verbazing merkte Sebastiaan tijdens diverse interim projecten dat een mismatch op het gebied van detachering vaker voorkomt dan verwacht en wellicht gewenst. In veel gevallen werd helaas niet voldaan aan de behoefte van opdrachtgevers. Gezien de duur en strikte deadlines van dergelijke projecten kunnen opdrachtgevers dit simpelweg niet veroorloven, interim opdrachten vergen immers veel capaciteit en talent. Aan de andere kant bleef ook de teleurstelling van sommige kandidaten niet onopgemerkt. Bij gebrek aan uitdaging kwamen zij niet voldoende uit de verf tijdens hun interim opdrachten. Omdat wij graag de wederzijdse verwachtingen in de praktijk wél op elkaar willen laten aansluiten en altijd een goede match willen vinden tussen professionals en opdrachtgevers is S-IMTAC in 2011 ontstaan.

 

WAAROM S-IMTAC?

De volgende factoren zorgen ervoor dat we ons optimaal onderscheiden ten opzichte van andere detacheringsbureaus:

  • EXPERTISE

De recruiters van S-IMTAC zijn specialisten en beschikken over de juiste kennis van de markt/sector en het gewenste kandidatenprofiel. Dit o.a. doordat ze zelf binnen de betreffende sector hebben gewerkt in de rol van professional en/of de rol van inhurend manager. Hierdoor spreken ze niet alleen de taal van de professional maar ook van de opdrachtgever, zodoende weten ze dus precies wat er speelt en wat er daadwerkelijk nodig is. Voor ieder vraagstuk leveren we passende oplossingen en maken de operationele en strategische personeelsbehoefte van onze opdrachtgevers waar.

  • NETWERK

Onze professionals werken op diverse locaties in heel Nederland, door ons landelijk netwerk zitten we dus altijd dicht bij opdrachtgevers. We kunnen aan specifieke behoeftes voldoen, omdat we de beste professionals volgen binnen de vakgebieden Finance, Human Resources Management (HRM) en Marketing & Communicatie, binnen de sectoren Banking en Insurance in het bijzonder.

  • RESULTAATGERICHT

Door onze expertise en focus leveren we geschikte kandidaten aan onze opdrachtgevers. Aangezien we zorgvuldig te werk gaan en veel aandacht besteden aan zowel de wensen van professionals als opdrachtgevers, bieden we de beste uitkomst. Wij leveren meer dan een CV.

We geloven in kansen & uitdagingen, bovendien staan groei & succes van professionals en opdrachtgevers continu bij ons centraal. Die doelgerichtheid en missie zijn altijd onderdeel geweest van de cultuur bij S-IMTAC. Omdat we een goed beeld hebben van alle ambities van onze professionals en de behoeften van onze opdrachtgevers, maken we steeds weer de juiste match!

 

GET IN TOUCH!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of kom langs voor een kop koffie!

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Bezoekadres:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13425
3004 HK Rotterdam

T:  +31 10 73 71 359
E:  info@s-imtac.nl
W: www.s-imtac.nl

© Copyright 2019 S-IMTAC, All rights reserved.
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.