Professionals aan het woord #17

Door: S-IMTAC 15-7-2020

Categorieën
:
Algemeen,

Edwin Reugebrink werkt via S-IMTAC als Financieringsspecialist MKB bij de Rabobank. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

Samen aan het roer van je carrière
Ik ben op dit moment werkzaam als Financieringsspecialist MKB bij de Rabobank Regio Amsterdam. Nadat ik de afgelopen 20 jaar als Financieel Adviseur gewerkt heb, waarvan de laatste 4 jaar via S-IMTAC , heb ik met hulp van de collega’s van S-IMTAC Opleidingen de kans gekregen om mezelf om te scholen naar de zakelijke kant van het bankwezen. In het afgelopen jaar heb ik 7 maanden mogen deelnemen aan het traineeschip voor Accountmanager MKB. Hiermee heb ik de basis kunnen leggen voor het nieuwe pad in mijn carrière.

Bankieren kan je leren
Het geeft veel energie om weer zoveel nieuwe aspecten van het vak bankieren te kunnen leren. En de grote verschillen tussen de zakelijke en particuliere financieringen en de daarbij behorende dossiers  geven nog voldoende ruimte om te blijven leren. Dit met als doel om deze opdracht op te laten volgen door een functie als Accountmanager.

Wat in deze naar mijn mening echt de toegevoegde waarde van S-IMTAC ligt is de directe lijnen en het goede overleg over de volgende opdracht. Hierdoor heb je zelf invloed om zo de voor jou best passende opdracht te regelen.

Voor mij staat S-IMTAC voor: korte lijnen met direct persoonlijk contact, een gezellige club collega’s en gewoon een fijne plek als moederschip.

P.S. Sterke verhalen
De persoonlijke band met de mensen van het moederschip is wat mij betreft wel uniek voor een werkplek. Vroeger zaten we bijvoorbeeld nog met elkaar op de toren vlakbij de Brienenoord brug, helemaal in het begin. Toen had Sebastiaan er nog wel eens een handje van om spontaan vrolijk wat te schreeuwen, sindsdien noemen we hem dus niet voor niets 'Schreeuwgardus'. Het feit dat dat soort dingen kunnen is top, het is dat stukje persoonlijke wat het zo fijn maakt om voor S-IMTAC te werken.

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot