Professionals aan het woord #37

Door: S-IMTAC 27-8-2021

 Lily Odinot werkt inmiddels als Management assistent bij S-IMTAC intern na twee jaar gedetacheerd te zijn. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.  

Het mag duidelijk zijn dat mijn pad via S-IMTAC erg positief is gelopen sinds mijn start in mei 2019! In de blog van toen gaf ik al aan hoe prettig ik het vond om in het traineeship te starten. Fijne mensen om me heen en een vruchtbare omgeving waarin ik terecht gekomen was! Dat heeft zich zeker doorgezet want een jaar later stroomde ik al door naar de functie als Accountmanager MKB bij Rabobank maar het mag EVIDENT zijn (een woord wat ik váák hoor nu ik zo nauw samenwerk met Sebastiaan) dat het daar alles behalve gestopt is!

Waar begon dit allemaal? Want erg aannemelijk is het niet dat ik van gedetacheerd zijn bij de Rabobank nu als management assistent bij S-IMTAC intern werk. Al van begin af aan werden mijn kwaliteiten opgemerkt door zowel Edwin die mij dagelijks meemaakte maar ook door Sebastiaan die ik maar sporadisch zag en sprak. Op een gegeven moment ben ik al wat extra’tjes gaan doen voor kantoor, namelijk de LinkedIn page bijhouden en daarop artikelen posten en met onze professionals en opdrachtgevers samen blogs schrijven. Iets wat mij makkelijk afgaat en waar ik me dan ook met plezier mee bezig hou!

In de tijd van de lockdown kroop ik met mijn sociale aard al binnen no time tegen de muren op thuis dus het aanbod van Marcha om eens op het MOEDERSCHIP (weer zo’n kenmerkende term) te werken, greep ik met grote dankbaarheid aan! Zodoende ben ik inmiddels al ruim een jaar wekelijks op kantoor te vinden en uiteraard doet dat de onderlinge band goed! Ik vond het super fijn om met Lin, Julissa en Sabine tijdens de lunch op te trekken.

Al langere tijd spraken Marcha, Sebastiaan en ik over hoe we onze samenwerking verder voor ons zagen en toen het moment ook eindelijk goed uitkwam om uit mijn rol bij de Rabobank weg te gaan, ben ik per 1 juli gestart als management assistent! Inmiddels ben ik dus zo’n 2 maanden onderweg en in die 2 maanden tijd heb ik echt een legio aan werkzaamheden en onderwerpen opgepakt. Als je mij vraagt waar ik me mee bezig hou, is mijn antwoord ‘waarmee niet?!’ Met veel plezier ondersteun ik Marcha en Sebastiaan op allerlei vlakken. Van schakelen met onze professionals over hun verlenging tot het regelen van nieuwe contracten met HR en Edwin ondersteunen met training geven aan studenten maar ook uiteraard nog steeds het schrijven van blogjes zoals deze! Iedereen in z’n kracht zetten, daar gaat het om bij S-IMTAC! 

Wat het leuke ook is, ik heb nu natuurlijk die inside information! Wie is er schuldig aan veel teveel lekkers zoals chocola en snoep naar kantoor brengen? Yep, ik heb nu al de bijnaam 'feeder'! Hoor je iemand zingen bij ons? Dat is Lin! En fluiten... dan is de chef Sebastiaan op kantoor! Overleggen waar dit keer de lunch besteld wordt? Jahoor, Julissa en Marcha weten het precies af te stemmen. Ineens een kamer vol Albeda studenten? Dan staat Edwin weer voor een klas! En wanneer we weer wat leuks voor iemand bestellen, regelt Sabine de betaling. Zo doen we dat, team S-IMTAC! <3 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!