Opdrachtgevers aan het woord #1

Categorieën: Algemeen

Orhan Tasdemir is Manager Centraal Klantteam Beheer bij de Volksbank en vertelt vanuit het perspectief van de opdrachtgever over de samenwerking met S-IMTAC.

Gezamenlijk doelen realiseren

‘’Als Manager Centraal Klantteam Beheer bij de Volksbank vind ik het belangrijk dat medewerkers met plezier werken en zich kunnen blijven ontwikkelen. Mijn grootste uitdaging is om het team zelfsturend te krijgen. Ik denk altijd in mogelijkheden, neem mijn verantwoordelijkheid en beslissingen zoveel mogelijk samen met mijn team om het doel te realiseren.’’

Goede communicatie

‘’Bijna drie jaar werk ik samen met S-IMTAC. Ik ben zeer positief over mijn contactpersoon Sebastiaan. Dit komt door de goede onderlinge communicatie. Hierbij stelt Sebastiaan niet alleen de juiste vragen, maar luistert ook goed naar mijn antwoorden (verwachtingen). S-IMTAC kan hierdoor goed meedenken met mij als opdrachtgever. Zij weten hierdoor de goede balans te maken om beide belangen te kunnen dienen. Daarnaast kan S-IMTAC goed inspelen op mijn verwachtingen en heb ik de afgelopen tijd de juiste matches van professionals kunnen selecteren.’’

De juiste match

‘’Voor mij is een goede samenstelling van een team essentieel. Daarbij kijk ik naar de vakinhoudelijke kennis, kwaliteiten, ervaring, maar ook naar de kernwaarden en drijfveren van een persoon. Dit is voor mij de ultieme mix waarin een groep individuen bij elkaar komt: de kwaliteiten van elkaar benutten, open met elkaar communiceren en plezierig samenwerken. De professionals die S-IMTAC heeft aangebracht hebben allen een goede mix van kernkwaliteiten. Namelijk, up-to-date qua kennis en vakinhoudelijk onderlegd, leergierig en brengen gezelligheid. Ik ben enorm tevreden.’’


In ‘’Opdrachtgevers aan het woord’’ maak je kennis met de opdrachtgevers waar S-IMTAC mee samenwerkt. Ze vertellen over hun ervaringen met S-IMTAC en hoe onze recruiters erin slagen om de juiste professionals aan te brengen voor de opdracht. Zelf op zoek naar de beste professionals in een bepaald vakgebied? Neem dan contact met ons op en geef je uitdaging uit handen!

Reageer

Auteur
ADMIN
Publicatie datum
9-8-2019 14:32
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.