Professionals

Hoe wij professionals ondersteunen bij de volgende carrièrestap

S-IMTAC helpt je graag om jouw ambities waar te maken. Wij gaan met je in gesprek en bepalen samen wat nodig is om zowel persoonlijke als professionele groei te realiseren. We zoeken op een persoonlijke wijze naar unieke carrièrekansen bij toonaangevende organisaties.

Als professional krijg je bij S-IMTAC opdrachten die passen bij jouw wensen en ambities. De specialisten binnen S-IMTAC beschikken over de juiste kennis van de branche en het gewenste kandidatenprofiel, omdat zij zelf binnen de betreffende sector hebben gewerkt in de rol van professional en/of inhurend manager. Hierdoor spreken onze specialisten de taal van zowel de professional als de opdrachtgever en weten ze dus precies wat er daadwerkelijk nodig is om de juiste match te creëren.

S-IMTAC begeleidt professionals in alle facetten van hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Denk aan ondersteuning bij het opstellen van je curriculum vitae, advies over je LinkedIn profiel en tips voor sollicitatiegesprekken. Daarnaast zijn wij ook opleider en trainer, zodoende bieden wij alle mogelijkheden op dit gebied. Hierdoor heb je alles onder één dak.

Je kunt op verschillende manieren via ons werken: vast in dienst, op interim-basis, als trainee of als ZZP’er. Met een gedegen specialisatie binnen de sector Banking & Insurance, bieden we dagelijks de meest interessante én diverse vacatures in de vakgebieden: Finance, Human Resources en Marketing & Communicatie.

Ben jij de professional die wij zoeken?

Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter!

Contact

S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.