Jouw carrière

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de opdracht die bij jouw wensen en carrière past. Dit zijn exclusieve opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je kunt op verschillende manieren via ons werken: vast in dienst, op interim-basis, als trainee of als ZZP’er.

Bekijk onze vacatures

Diensten voor opdrachtgevers

Met S-IMTAC vindt u de beste specialisten in het veld. We bieden diverse oplossingen op maat voor uw capaciteitsvraagstukken in de volgende branches: Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie. Het is onze missie om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Bekijk onze diensten

S-IMTAC

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past.

Bekijk onze vacatures

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

S-IMTAC beschikt over uitgebreide expertise en kennis op het gebied van interim management/detachering, werving & selectie, trainingen en coaching binnen de sectoren Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie.

Ontdek S-IMTAC

De verbinding maken, de puzzelstukken in elkaar leggen, dat is waar S-IMTAC over gaat. We creëren de juiste match tussen de kwaliteiten en ambities van professionals en de wensen en behoeften van de opdrachtgever. We nemen geen genoegen met minder. We gaan door tot de puzzel past. Wij zijn S-IMTAC.

Waarom S-IMTAC?

S-IMTAC beschikt over de juiste kennis van de branche en het gewenste kandidatenprofiel. Dit komt omdat onze specialisten zelf binnen de betreffende sector hebben gewerkt in de rol van professional en/of de rol van inhurend manager. Hierdoor spreken ze niet alleen de taal van de professional maar ook van de opdrachtgever. We weten precies wat er speelt en wat er daadwerkelijk nodig is om voor ieder vraagstuk een passende oplossing te leveren.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

S-IMTAC werkt voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals. We houden intensief contact met zowel professionals als opdrachtgevers waardoor we altijd de juiste persoon voor de opdracht vinden. Deze partners gingen u voor:

Ons team

Sebastiaan Schregardus

Directeur/Partner

Lees meer...

Marcha Boumann

Directeur/Partner

Lees meer...

Lily Odinot

Management Assistent

Lees meer...

S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.