Over S-IMTAC

S-IMTAC is de verbindende factor tussen professionals en opdrachtgevers, het ontbrekende puzzelstuk om de juiste match te vinden. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteiten en ambities van professionals aansluiten op de wensen en behoeften van de opdrachtgevers. We nemen geen genoegen met minder. We gaan door tot de puzzel past. Wij zijn S-IMTAC.

Ons verhaal

Tijdens diverse interim projecten viel het Sebastiaan Schregardus op dat er regelmatig een mismatch in de detachering plaatsvond. In veel gevallen werd niet voldaan aan de wensen van de opdrachtgevers en aan de andere kant bleef de teleurstelling van kandidaten ook niet onopgemerkt. Bij gebrek aan uitdaging kwamen zij niet voldoende uit de verf tijdens hun interim opdrachten. Dat moet anders én kan anders, dacht Sebastiaan. Vanuit die overtuiging heeft hij in 2011 S-IMTAC opgericht, dat staat voor onze veelzijdige dienstverlening: Interim Management, Trainingen, Advies & Coaching. Sinds 2018 is Marcha Boumann partner geworden van S-IMTAC en samen met het team streven ze ernaar om de wederzijdse verwachtingen in de praktijk op elkaar te laten aansluiten en om altijd de juiste match te vinden.

Onze kernwaarden, missie & visie

Kernwaarden

S-IMTAC opereert vanuit een aantal kernwaarden die betekenis krijgen in elke dienst die we leveren:

Persoonlijk & Betrokken
Onze werkwijze is persoonlijk en betrokken, want geen professional of opdrachtgever is hetzelfde. De kracht van persoonlijk contact is dat wij direct weten of er een klik is tussen de organisatie en kandidaat.

Daadkracht & Toewijding
Wij zijn toegewijd en daadkrachtig om de juiste verbinding te maken tussen professional en opdrachtgever, en om onze professionals te laten groeien.

Realistisch & Doelgericht
Wij hebben een realistisch beeld van de mogelijkheden en hoe deze benut kunnen worden en gaan daardoor recht op ons doel af. 

Missie & Visie

Missie
Het realiseren van de juiste match tussen de kwaliteiten en ambities van de professional en de wensen en behoeften van de opdrachtgever, waarbij de ontwikkeling van de professional centraal staat.

Visie
Een toonaangevende rol spelen in het versterken van de arbeidsmarkt door een netwerk te creëren waarbij de juiste verbinding wordt gerealiseerd tussen professionals en opdrachtgevers.

S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.