Projecten & Opleidingen

Voor de professional

S-IMTAC Projecten & Opleidingen staan voor daadkracht. Korte krachtige trainingen met impact, waar je direct wat aan hebt in de praktijk. Je leert het werk slimmer aan te pakken, wat bijdraagt aan jouw succes als (bancair)professional. We richten ons niet alleen op jou als individu, maar besteden ook aandacht aan de onderlinge samenwerking met collega’s. Samen met collega’s leer je hoe je werkt aan verbetering van (afdeling)resultaten. Wij begrijpen hoe belangrijk deze ontwikkeling is. Voor de korte termijn hebben we hier evident aandacht voor maar ook voor de lange termijn: Waar wil je naar toe binnen nu en afzienbare tijd? Is dit binnen de huidige branche of ligt je ambitie elders? Het maakt voor ons niet uit. Gezamenlijk zetten wij de stip op de horizon en werken we hiernaartoe. Maatwerk is hierbij van belang en dat is precies waar we goed in zijn.

WFT en PE Examens

Alle WFT-opleidingen en examens die je dient te behalen om gecertificeerd te blijven, worden gefaciliteerd vanuit S-IMTAC. Op deze manier word je hierin volledig ontzorgt.

Voor opdrachtgevers

Naast ons aanbod aan korte en krachtige trainingen/coaching zowel één op één als voor een groep, ontwikkelen en verzorgen we traineeships voor het bank- en verzekeringswezen. Deze bestaan uit een intensief leer-werktraject met reële praktijksituaties en mogelijk in uw eigen werkomgeving. Dit doen wij net iets anders dan anderen waardoor het ook echt hout snijdt. Bovendien begeleiden wij onze professionals bij hun ontwikkelingspad met trainingen en coaching (on the job), zowel vakinhoudelijk als competentiegericht.

Get in touch!

Neem een kijkje op de website en laat je gegevens achter:

S-IMTAC Projecten & Opleidingen

S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.