Opdrachtgevers

Ontdek onze kracht van samenwerking

Zoekt u de beste specialisten voor uw capaciteitsvraagstukken in de branches Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie? Dan kunt u hier uw uitdaging uit handen geven.

S-IMTAC werkt voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals. Partners als Rabobank, ABN AMRO en de Volksbank gingen u voor. We houden intensief contact met zowel professionals als opdrachtgevers waardoor we altijd de juiste persoon voor de opdracht vinden.

Heeft u op korte termijn extra werknemers nodig? Dan is detachering een goede oplossing. Bent u op zoek naar een vaste invulling van een vacature? Wij zijn specialisten in de werving en selectie van professionals en stellen onze expertise graag beschikbaar om de ideale match te vinden. Naast detachering en werving & selectie is S-IMTAC gespecialiseerd in adviestrajecten, trainingen en coaching.

De specialisten binnen S-IMTAC beschikken over de juiste kennis van de branche en het gewenste kandidatenprofiel. Dit komt omdat zij zelf binnen de betreffende sector hebben gewerkt in de rol van professional en/of de rol van inhurend manager. Hierdoor spreken ze niet alleen de taal van de professional maar ook van de opdrachtgever. We weten precies wat er speelt en wat er daadwerkelijk nodig is om voor ieder vraagstuk een passende oplossing te leveren.

Bent u op zoek naar de beste professionals in een bepaald vakgebied?

Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter:

Contact

S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.