Professionals aan het woord #23

Categorieën: Algemeen

Sabine Terpstra werkt bij S-IMTAC op kantoor op de financiële administratie. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Reconnect op LinkedIn
Op aanraden van een vriendin had ik LinkedIn aangemaakt en zo ben ik terug in contact gekomen met Sebastiaan. We kennen elkaar van de middelbare school, toen waren we beste vrienden maar op den duur is dat verwaterd en zijn we elkaar uit het oog verloren. Via LinkedIn kwam ter sprake dat ik wat zocht en per toeval waren ze hier bij S-IMTAC op zoek naar iemand ter ondersteuning op de financiële administratie. Ik heb al 9 jaar ervaring hierin en ik was pas net verder aan het verder kijken dus dat kwam eigenlijk precies goed uit. Nu hebben Sebastiaan en ik niet per see veel met elkaar te maken maar het is alsof er geen tijd overheen gegaan is.


Het voelt heel vertrouwd om hier bij S-IMTAC te werken. Het is door Corona erg stil op kantoor en ik ben wel iemand die bezig wil zijn en van reuring houdt. Normaal is dat wel anders denk ik, wat drukker en wat meer sociale contacten en daar kijk ik wel naar uit. Verder ben ik heel blij om in deze tijd toch twee dagen in de week op kantoor te zijn! Erg gezellig ook om laatst toch één keer op kantoor een borrel te doen op een vrijdagmiddag.

 

Knallen met de administratie
De eerste week van de maand leveren alle professionals hun uren in en kan ik alles administratief ook weer verwerken. Het uitzoeken en alles verwerken van de financiële administratie vind ik echt geweldig, dan kan ik knallen en alles voor onze professionals voor elkaar krijgen. Ik ga eind van de maand nog een training over ons urensysteem volgen dus ik kan daarin dan ook ondersteunen. Dat vind ik ook erg leuk, het geeft me voldoening om daarmee te kunnen helpen.

Z
 

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
20-11-2020 8:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.