Professionals aan het woord #26

Categorieën: Algemeen

Mieke van Dam werkte tot januari 2021 via S-IMTAC bij de Volksbank. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Mijn pad binnen de branche
Ik heb in het verleden 32 jaar bij de Rabobank gewerkt en heb toen ruim 4 maanden georiënteerd wat ik daarna wilde doen. Ik was helemaal bereid om ergens weer helemaal opnieuw te starten. Sebastiaan en ik gaan al jaren terug en we hadden via LinkedIn nog wel contact. Toen ik eens een interessante vacature voorbij zag komen, heb ik hem dus eens gebeld. Het gesprek was als vanouds erg gezellig en ging van hot naar her en niet lang erna kwam hij met het idee om mij te introduceren bij de Volksbank ook al was daar nog niet eens een opdracht. Deze match was inderdaad ontzettend raak en op donderdag had ik het gesprek en ik hoorde vrijdag al dat ik mocht starten met het enthousiaste verzoek om gelijk te beginnen. Al snel heb ik wel aangegeven dat ik wat meer uitdaging zocht en toen werd ik per toeval zelf weer benaderd door de ING. Die wilden enkel detacheringsopdrachten uitzetten dus zo kon ik juist via S-IMTAC perfect instromen dus dat was voor S-IMTAC ook erg welkom. Mijn insteek is wel voornamelijk om het leuk te hebben op m’n werk dus op een gegeven moment ben ik daar ook weer gestopt. Sebastiaan zei me toen al dat de Volksbank me vast weer graag terug wilde halen. Na een maandje rust ben ik daar toen toch weer eens gaan praten en dit keer met de belofte om me inderdaad die uitdaging te geven die ik zocht en met succes.

Geland bij de Volksbank
Ik ben vanaf 1 januari in dienst want de Volksbank wilde niet verder met detachering dus ik moest de keuze maken en ik ben erg blij met waar ik zit en heb het onwijs naar m’n zin. Ik vond het werken via S-IMTAC erg prima dus ware het anders geweest, had ik in dezelfde constructie verder gedetacheerd gebleven. Mijn betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel is namelijk niet afhankelijk van via welke route ik ergens aan het werk ben. In eerste instantie ben ik via S-IMTAC weer terug bij de Volksbank ingestroomd maar inmiddels ben ik overgestapt en ben ik direct in dienst. Het contact met S-IMTAC is voornamelijk via Sebastiaan geweest en dat is me altijd goed bevallen. 

Een warm hart
Wat ik van S-IMTAC ook erg leuk vind is de onderlinge contacten, ik vond de borrels van S-IMTAC altijd heel gezellig en ik heb onlangs ook de DISC training op kantoor gevolgd waar ik weer bekenden tegenkwam. Mijn contact met Sebastiaan is wel veruit het beste en ik vind het heel tof dat hij ondanks dat hij het hele bedrijf runt er wel altijd voor mij was. De normen en waarden die er binnen S-IMTAC gelden staan me erg aan, het moet van beide kanten komen en dat is altijd het geval geweest.

Z
 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
8-1-2021 11:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.