Professionals aan het woord #34

José Ramos is weer terug van weggeweest en werkt als hypotheek acceptant bij de Volksbank via S-IMTAC. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.    

Ik heb in 2016 al via S-IMTAC gewerkt, ik werkte toen namelijk bij Rabobank connect maar dat werd opgeheven dus toen hield dat op. Zo ben ik toen via via bij S-IMTAC terecht gekomen en leerde ik Sebastiaan kennen. Ik heb altijd wel contact gehouden met een aantal collega’s, ik heb in het verleden met Frank samengewerkt en later ook met Rachim. Tof dat daar ook echte vriendschappen uit voortgekomen zijn wat me nu ook weer terug geleid heeft naar S-IMTAC. Sebas kwam onlangs weer in de lucht bij me en nu staan we weer op het punt van een mooie nieuwe samenwerking.

We kennen elkaar al en het contact is goed. Ik ga nu als hypotheek acceptant werken bij de Volksbank. De lijntjes onderling ook met bijvoorbeeld Ricardo die ook via S-IMTAC werkt brengen me mooie vooruitzichten voor wederom een vruchtbare toekomst via S-IMTAC waar ik echt naar uitkijk. Ik weet van mezelf waar ik naartoe wil en het is mooi dat dat ook vanaf begin bij iedere betrokkene duidelijk is. Nu start ik op deze plek maar er zijn veel mogelijkheden en dit wat ik ga doen helpt me ook weer verder. Je kan steeds verder groeien.

De borrels bij het vorige kantoor van S-IMTAC zijn me altijd goed bijgebleven, toch wel uniek dat ik zo 3 goede vrienden kan noemen die ik gaandeweg heb opgedaan. Het voelt ook echt heel vertrouwd om terug te zijn en eigenlijk niet anders dan toen ik wegging ondanks dat er intern wel wat andere mensen werken. Ik heb voor S-IMTAC gekozen om de mogelijkheden die ik hier heb en dat is voor mij heel waardevol. Dat zie ik ook echt wel sneller gebeuren via deze weg!