Professionals aan het woord #50

 Shivani de Boom loopt stage bij S-IMTAC op de afdeling HR. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC.  

‘Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de HBO AD management opleiding, hiervoor heb ik de opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality gedaan. Na deze opleiding ben ik me meer gaan richten op de leidinggevende/management kant en heb ik de keuze gemaakt om de opleiding te volgen die ik nu volg. Hierna weet ik nog niet zo goed wat ik wil doen maar gelukkig heb ik nog even de tijd hiervoor om dit te ontdekken en helpt mijn stage ervaring bij S-IMTAC hier ook in.’

‘Ik had een enorme vrees om weer een stage te zoeken na mijn slechte ervaringen met sollicitatiegesprekken. Ik ben voorheen zo vaak afgewezen waardoor ik niet meer durfde te solliciteren op vacatures, hierdoor stelde ik dit ook uit bij mijn zoektocht naar een stage. Ik heb vervolgens op advies van klasgenoten, kennissen en vrienden de stap gezet om een LinkedIn profiel te maken en hierop mijzelf voor te stellen wie ik ben, te vertellen wat ik doe en waar ik op zoek naar ben. Na mijn post op LinkedIn kreeg ik al snel vele reacties, maar zoals mijn ervaring hiervoor al vele afwijzingen gehad waardoor ik bijna weer de moed opgaf bij het zoeken van een stageplek. Tot Julissa had gereageerd op mijn bericht dat ze graag in contact zou willen komen met mij. Kort daarna hadden we een afspraak gemaakt voor een telefonische kennismaking en bij het eerste gesprek klikte het al meteen goed en was ik gelijk enthousiast om hier wellicht mijn stage te kunnen lopen. Julissa gaf mij aan dat ze nog 2 gesprekken had en het mij de week erop zou laten weten of ik aangenomen was. Na een week ging mijn telefoon en belde Julissa mij op met het geweldige nieuws dat ik was aangenomen.’

‘Ik werd meteen warm welkom geheten door het team en voel me fijn binnen het team. Ik heb afwisselende werkzaamheden en leer elke week weer iets nieuws erbij. Ik krijg elke week een nieuwe uitdaging en ga deze met plezier aan en ontwikkel mijzelf elke week opnieuw.’

‘Ik werk samen met Julissa en zij begeleidt mij ook in tijdens mijn stage periode en ik kan het heel goed met haar vinden. De begeleiding die ik krijg van haar is ook netjes en fijn. Haar feedback helpt mij heel erg in mijn ontwikkeling voor mijn loopbaan carrière. Ik ben erg blij met de kans die ik heb gekregen om bij S-IMTAC stage te lopen.’

‘Nu ben ik dus een HR-stagiaire binnen S-IMTAC. Mijn werkzaamheden zijn gericht op de HR afdeling. De werkzaamheden die ik dan ook verricht zijn contracten opstellen, het verwerken van ziekmeldingen, het bijhouden van de in- en uitdiensttreding, de verjaardagen niet te vergeten en nog veel meer wat bij de HR afdeling natuurlijk ligt.’

 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

Reageer

Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
1-4-2022 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.