Professionals aan het woord #56

 Eric Verhaegh werkt via S-IMTAC bij de Volksbank BLG als hypotheekacceptant. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaringen met S-IMTAC.  

Ik heb eens een jaar of anderhalf geleden contact gehad met Sebastiaan want ik zag toen een opdracht bij S-IMTAC voorbij komen. Dat is destijds niets geworden want mijn eigen opdracht werd toen alsnog verlengd. Toen mijn tijd toch onlangs kwam, heeft mijn huidige contactpersoon mijn CV elders neergelegd en dat bleek bij S-IMTAC te zijn. Zo ben ik toch via een omweg weer in contact gekomen! Mijn allereerste interactie was destijds telefonisch, dat was positief dus toen ik wederom in contact kwam had ik daar ook al een prettig gevoel over. Ik vind dat S-IMTAC erg duidelijk communiceert en helder is over welke info er verstrekt wordt, wat ik kan verwachten en hoe de zaken geregeld worden. Hoe S-IMTAC erin staat is transparant en er wordt open en eerlijk met elkaar gesproken. Ook over de tussentijdse updates mbt mijn screening of de afspraken omtrent betalingen etc wordt er snel en pro-actief gereageerd.

Als ZZP’er kijk ik tweeledig: ik zoek vaak zelf de opdrachten maar deze opdracht kreeg ik dus via S-IMTAC, een van de drie lijntjes die toen liepen. Onder andere op basis van die input die Sebastiaan me gaf, gaf het voor mij de doorslag. Hij gaf uitgebreid aan hoe het reilt en zeilt bij de Volksbank, zoals o.a. hoe ze omgaan met het thuiswerken en hoe andere professionals het ervaren. Die extra info was zeker prettig. Aan de andere kant is het is ook fijn om te weten dat de lijntjes kort zijn voor een vervolgopdracht. Het gevoel met de mensen waarmee ik samenwerk, moet wel leuk zijn en tot nu toe is dat zeker zo. De informele manier van doen van S-IMTAC ligt mij wel.

Ik kijk natuurlijk constant hoe de markt in elkaar zit, ik heb vooral als financieel adviseur gewerkt op verschillende posities. Een van de laatste opdrachten was al meer gericht op acceptatie dus dat was een spoor waar ik me wel verder op wilde bewegen. Wie weet ga ik over een tijdje wel terug naar financieel adviseur maar voor nu vind ik het zeer interessant om hierin verder te gaan. Waar ligt mijn hart? Bij het zoeken naar oplossingen van… en of dat nou is aan de klant kant of meer intern, dat is mij om het even. In deze nieuwe opdracht heb ik me ook al snel aangediend voor een projectteam. Juist als ZZP’er sta je wat meer aan de zijlijn en kan je met een andere blik naar de zaken kijken. Voor mij is het ook makkelijker om zaken aan te geven, soms merk je dan ook dat dat dan makkelijker geaccepteerd word. Zo kan ik mijn eerdere ervaringen ook goed inzetten!

Z
In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
4-11-2022 12:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.