Professionals aan het woord #2

Categorieën: Algemeen

Lily Odinot is sinds kort gestart als trainee bij S-IMTAC. In deze blog vertelt zij over het traineeship en de samenwerking met S-IMTAC. 

The tables have turned

"Ken je dat? Je begint vol overtuiging aan een nieuwe baan en de eerste maand kan je euforie niet op! Toch begint de realiteit langzaam maar zeker toe te slaan en … je snapt het wel. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik de afgelopen 2,5 jaar best wat banen gehad heb waar ik toch elke keer van terug kwam. Enigszins sceptisch stapte ik in dit nieuwe avontuur en ik moet zeggen, the tables have turned. Ik kan je vertellen, het spoor waarop ik nu zit voelt goed. Zoals Sebastiaan al zei: ‘’Kijk maar uit, want bij S-IMTAC kunnen de dingen alleen maar beter en beter gaan’’ en niets blijkt minder waar.’’

Het S-IMTAC traineeship 

‘’Halverwege de maand mei stapte ik in het traineeship via S-IMTAC richting accountmanager MKB bij de Rabobank. Inmiddels had ik voor mezelf een goed beeld van wat ik in een baan nodig heb om me op m’n plek te voelen: ik wil simpelweg het beste uit mezelf halen. Ik heb altijd een gemak gehad als het komt op het werken met cijfers, dat komt hier uitstekend van pas. Daarnaast word ik heel blij van in contact zijn met mensen. Om te horen dat het streven van Rabobank is om meer te investeren in klantcontact, klonk dus als muziek in mijn oren. Waar het in het begin gezamenlijk nog zoeken was, licht chaotisch en nog aftasten met beperkte mogelijkheden, zijn we inmiddels lekker op weg en verzetten we ook echt concreet werk met z’n allen. Nu ik bijna twee maanden bezig ben, kan ik zeggen dat elke case weer anders is en je nooit klaar bent met het verdiepen in een klant en alle informatie daaromheen.’’

Teamwork

‘’De groep van inmiddels tien trainees waarin ik zit, heeft veel diversiteit in persoonlijkheden maar ook zeker in werkervaring. Deels is dat spannend, want ik denk dat ieder van ons op een bepaald moment wel gedacht heeft ‘’ben ik wel goed genoeg?’’. Het mooie van de dynamiek in ons team, zowel vanuit S-IMTAC als de Rabobank, is dat iedereen in zijn kracht gezet wordt en de gelegenheid krijgt om credits pakken voor hetgeen waar hij/zij goed in is. Ik vind het heel mooi om te zien hoe binnen no time ieders skills en talent herkend – en nog belangrijker –  erkend wordt door S-IMTAC en de Rabobank. Dat getuigt voor mij echt van betrokkenheid en de juiste manier van leiderschap. Daarnaast merk ik ook binnen de groep dat we meer naar elkaar toe trekken en ook op informeel vlak steeds meer terrein winnen met elkaar. Want laten we eerlijk zijn, je werk kan nog zo leuk zijn, maar als je collega’s ook nog eens te gek zijn dan motiveert dat nog veel meer!’’
‘’Lang verhaal kort: het is hier s-imtastic!”

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Reageer

Auteur
ADMIN
Publicatie datum
12-7-2019 14:40
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.