Professionals aan het woord #25

Categorieën: Algemeen

Julissa Koeiman loopt sinds september stage op de afdelingen P&O en HR bij S-IMTAC. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Good vibes only
Via Indeed stond er een vacature voor HR stagiaire en ik heb daarop gereageerd, zo kreeg ik een mailtje van Hanna om op kantoor een sollicitatie met haar en Edwin te voeren. Mijn eerste indruk was erg prettig, het eerste gesprek duurde bijvoorbeeld al best lang. Toen ik hier op kantoor kwam, zag ik hoe open sfeer er heerst en hoe vriendelijke, multiculti mensen er werken. De locatie is ook ideaal, vlakbij mijn huis!

Part of the team
Mijn werkzaamheden worden steeds uitdagender. Eerst ging ik voor de makkelijkere zaken en die heb ik al goed onder de knie. Ik kom nu steeds meer in contact met professionals, opstellen van contracten en het plaatsen van vacatures op LinkedIn. Mijn dagen zijn best druk dus inmiddels!

Ik heb met iedereen op kantoor te maken en ik word inmiddels ook in alle mailcontact meegenomen, dat is wel prettig want zo weet ik precies wat er speelt. Ik word best betrokken ondanks dat ik ‘maar’ stagiair ben. Ik word eigenlijk bijna niet als stagiair gezien, de manier waarop ik behandeld word is alsof ik hier gewoon werk en niet alsof ik over een paar maanden alweer weg ben.

Klein maar fijn
Ik heb vroeger bij een grotere organisatie stage gelopen maar daar paste ik echt niet goed tussen, niemand wist echt wie ik was behalve mijn directe collega’s. Omdat het een kleine organisatie is, heb ik gemerkt dat dat echt beter bij mij past. Het is hier informeel en je kan hier echt jezelf zijn. Omdat het management echt open is en down to earth en persoonlijk, voelt het als een heel prettige werkplek.

2Q==
 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
23-12-2020 11:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.