Professionals aan het woord #70

Lily werkt zowel bij S-IMTAC intern als op opdracht bij Cumela. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring bij en via S-IMTAC.

Onlangs was ik precies 4 jaar in dienst, een mooi moment om eens te beseffen waar ik inmiddels bij S-IMTAC sta. Zelf ben ik ooit gestart in een traineeship bij de Rabobank en vanuit daar doorgegroeid naar een functie als accountmanager MKB. Wat begon met het verzorgen van de marketing en communicatie zaken een paar uurtjes per week, resulteerde uiteindelijk in een functie binnen team S-IMTAC zelf, nu zo'n 2 jaar geleden. Wat mijn functienaam precies is? Dat zou ik je ook niet kunnen zeggen... op LinkedIn staat er in ieder geval dit: Accountmanager / Projectmanager / MarCom executive / Training & coaching bij S-IMTAC en S-IMTAC P&O. Oftewel, van alles wat! 

En dan denk je oké vast een pittige job, klinkt als je handen vol! Maar toch krijg ik sinds vorig jaar ook de kans om extern ingezet te worden. Dat begon eigenlijk per toeval omdat een van de kennissen van Marcha en Sebastiaan omhoog zat bij zijn SNS kantoor in Spijkenisse. Zoals het S-IMTAC betaamt, zochten we naar oplossingen en plan C was dat ik zou bijspringen. Plan A en B gingen niet werken, dus zo zijn we bij mij beland. Initieel was het even schakelen want het was geen functie waar ik zelf voor zou kiezen, maar het stond me ook zeker niet tegen en juist het nieuwe en afwisselende trok mij best aan. Ik belandde in een klein, maar gezellig team en wat me nog het meest goed deed, was de waardering voor mijn hulp en de erkenning van mijn plug&play inzetbaarheid. 

Hiernaast startte er toen ook een project bij S-IMTAC, namelijk dat van de studentenpool, waarmee we administratief werk voor een van onze opdrachtgevers uit handen namen. Ook hier waren handjes voor nodig voor de begeleiding, controle en rapportage dus natuurlijk stak ik met het welbekende S-IMTAC DNA mijn handen uit de mouwen, toen nog samen met onze andere coach. Deze maanden vorig jaar voorjaar/zomer waren zeker wel pittig en ik kijk er dan ook met trots op terug. Onder druk leer je veel en ik ken inmiddels het reilen en zeilen van de studentenpool goed genoeg om dit er momenteel ook nog bij te doen, inmiddels met alweer de 3e groep en een andere opdrachtgever.

In november vorig jaar ging het traineeship van S-IMTAC bij VCN van start, de coaching en begeleiding in de eerste maand moest overbrugd worden dus natuurlijk stond ik daar weer. Na die maand kon ik het overdragen, maar gezien ontwikkelingen binnen S-IMTAC, kwam deze taak per april toch weer bij mij. Ook iets waarin ik (met de juiste ondersteuning vanuit kantoor dankzij het MT en Julissa ook zeker niet te vergeten) door te doen steeds verder groeide en het 'trucje' leerde. Dit is ook een van de balletjes die ik momenteel dus in de lucht houd. 

Na mijn uitstapje bij de SNS bank vorig jaar, diende zich rond de jaarwisseling weer een hulpvraag aan. Dit keer vanuit een nieuwe hoek en dus voor ons een nieuwe opdrachtgever, namelijk Cumela verzekeringen. Hier ben ik sinds januari als ondersteuning aan de slag, ook weer met veel dankbaarheid voor mijn hulp en voor mij de afwisseling die ik fijn vind. Voor hoe lang? Dat weten we nog niet en ik kijk ook zeker weer uit naar een volgende opdracht. 

Waar ik het echt nog lastig vond om aan te geven wat ik wil en waar ik naar zoek in mijn carrière, omdat het voelde alsof ik elke keer wat anders aangaf, kan en durf ik nu te omarmen dat ik consistent ben in het verlangen naar afwisseling. Ik ben geen specialist, ik ben een generalist en kan me er goed in vinden om elke keer weer ergens anders mensen uit de brand te helpen. Liefst in een richting die mijn interesse heeft zoals communicatie of teammanagement, eens zien waar de volgende opdracht mij t.z.t. brengt. Dat dat kan en mag via S-IMTAC, maakt dit voor mij een heel fijne werkplek nu! Ik ben blij dat er door Marcha en Sebastiaan niet alleen gedacht wordt vanuit het S-IMTAC belang, maar ook vanuit mijn belang, wat ik belangrijk vind en energie uit haal. 

 

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

Geschreven door Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
16-6-2023 11:11
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.