Professionals aan het woord #58

 Femke van Popering werkt via S-IMTAC als trainee bij VCN. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC.  

‘Na het afronden van mijn Associate Degree Bedrijfskunde was ik opzoek naar een leuke uitdaging. Het was voor mij lastig om een besluit te nemen wat ik na de studie ging doen. Er zijn zo veel mogelijkheden, bedrijfskunde is natuurlijk heel erg breed. Uiteindelijk ben ik via-via bij het traineeship beland, met behulp van S-IMTAC probeer ik erachter te komen welke werkzaamheden bij mij passen.’

‘VCN is een grote organisatie, met veel personeelsleden en bedrijfsprocessen. Hier word ik enthousiast van! In de eerste paar weken van het traineeship hebben wij als groep kennis gemaakt met de organisatie. Toevallig was er in de tweede week gelijk een teambuilding dag, genaamd de VCN-dag, waar alle trainees aan mochten haken. Het ontvangst voelde als een warm bad. Zo ook voelde het op de verschillende locaties van VCN Verzekeren en Hypotheken. Op dit moment is het zo geregeld dat ik mee kan kijken en werken bij VCN Hypotheken op de afdeling bedrijfsbureau.’

‘Het werken via S-IMTAC bevalt heel goed. Dit betekent voor mij korte lijntjes, duidelijke communicatie en altijd een luisterend oor. Binnen dit traineeship wordt er gekeken naar hoe je jouw talenten in kunt zetten, waar je kunt ontwikkelen en hoe dat in het vat gegoten kan worden. Deze persoonlijke aanpak spreekt mij erg aan. Dus.. Mocht je niet precies weten wat je zou willen doen, dan raad ik dit traineeship zeker aan!'

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Reageer

Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
7-12-2022 12:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.