Professionals aan het woord #35

Shirley Bahadoer werkt als klantmanager bij Mogelijk vastgoedbeheer via S-IMTAC. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.  

Ik werk sinds maart 2021 bij S-IMTAC, ik heb Sebastiaan vorig jaar april al gesproken maar toen werd het niets en kwam er iets tussendoor. Toen kreeg ik in december op een heel oud emailadres een mailtje en toevallig keek ik nog eens dus gelukkig zag ik die mail! Ik ben toen redelijk snel voorgesteld en na één teams gesprek ben ik al aangenomen. Het verliep allemaal heel soepel en het gesprek wat ik toen met de opdrachtgever had was zo’n leuk gesprek. Halverwege het gesprek kreeg ik al de opmerking ‘we zien jou hier wel rondlopen!’ en erg fijn dat we flexibel konden omgaan met de startdatum.

Het is een heel leuke opdrachtgever, elke dag is er wel wat te vieren met elkaar en er heerst een heel fijn team gevoel. Er wordt goed voor ons gezorgd ook! Ik hou me bezig met telefonie, de mailbox bijhouden. Er komt van alles binnen, quickscans regelen met klanten, belletjes plegen met notarissen eind van de middag en ga zo maar door. Alles is wel erg overzichtelijk, iedereen is ook heel toegankelijk. Het voelt ook echt alsof ik volledig deel uitmaak van het team, alleen al de hartelijkheid omtrent de geboorte van mijn kleinkind is iets wat me zo’n goed gevoel geeft om hier te mogen werken! Ik heb in jaren niet bij zo’n leuke opdrachtgever gewerkt als hier.

Neemt niet weg dat ik natuurlijk via S-IMTAC werk en daar ben ik ook erg blij mee! Ik heb met Sebas en Marcha een enorme klik. Onlangs heb ik een vriendin voorgedragen en zij is inmiddels ook via S-IMTAC aan het werk gegaan! Het is toch leuk om iemand weer aan een baan te helpen die het nu niet naar hun zin heeft. Win-win situatie voor iedereen!

Profielfoto van Shirley Bahadoer-Raghoenathsingh

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
30-7-2021 12:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.