Professionals aan het woord #42

Majda Amriui is via S-IMTAC werkzaam bij de ABN AMRO als KYC . Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

‘Waar het begon, laat me even denken… het begon allemaal met een LinkedIn berichtje van een tussenpersoon, Mark White, waarna ik mijn CV heb gemaild naar hem. Vanaf daar ging het behoorlijk snel want niet veel later werd ik al gebeld door Sebastiaan. In het gesprek met Sebastiaan was het contact direct goed en dat vond ik fijn. Alles was helder en daardoor verliep het soepel. Omdat het zo helder was kon ik ook snel schakelen. Dus zodoende heb ik toen alles snel geregeld en kon ik na mijn vakantie beginnen.’

'Toen ik benaderd werd, was ik niet werkzoekende maar wegens de fijne gesprekken was ik zodanig overtuigd om de opdracht aan te nemen en te beginnen. Ook voelt het alsof je gewoon bij het team hoort zonder dat je het team zelf ziet, de betrokkenheid is duidelijk merkbaar. Ik zie mezelf bij S-IMTAC blijven, ook na mijn huidige opdracht. Zolang er natuurlijk wel een goede opdracht is die wederom aansluit!’

‘Het contact met S-IMTAC is momenteel heel erg prettig, ik kan S-IMTAC bereiken via email en WhatsApp maar natuurlijk ook telefonisch. Door de vele kanalen weet ik dat mijn bericht aankomt en ik gerust verder kan met wat ik aan het doen ben want het antwoord volgt sowieso vlot. Ik heb zelf niet veel contact met S-IMTAC maar als ik contact heb dan is het via de app of via de mail en dat werkt fijn.’

‘Omdat ik nog niet zo lang bij S-IMTAC ben heb ik nog niet echt leuke verhalen om te vertellen maar ongetwijfeld heb ik over een tijdje vast meer meegemaakt dus dan kan ik erover vertellen. Als ik naar mijzelf kijken en naar S-IMTAC dan passen wij bij elkaar omdat we allebei helder zijn in wensen en verwachtingen en duidelijk en transparant in de communicatie.’

Profielfoto van Majda Amriui

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Reageer

Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
26-11-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.