Professionals aan het woord #40

 Abe Sloot loopt sinds september stage op de afdeling Marketing en Communicatie bij S-IMTAC wij vroegen hem om zijn ervaring met S-IMTAC te delen. 

Momenteel zit hij in het 2de leerjaar van het MBO en studeert hij Marketing & Communicatie. Als hij het MBO af heeft gemaakt wil hij parttime HBO gaan doen.

'Ik ben hier terecht gekomen via school en ook deels via stagemarkt.nl. Dit bedrijf stond al op mijn lijstje stond van mogelijke stageplekken maar ik had nog geen knoop doorgehakt. Dat kwam pas toen ik in een formulier van school ook S-IMTAC tegen kwam, die laatste hint had ik nodig. Ik heb toen een mail verstuurd en al binnen 30 minuten werd ik gebeld door Edwin. Na een goed eerst gesprek over de telefoon was het voor mij even afwachten of ik wel werd aangenomen maar al een week later belde Edwin mij opnieuw en vertelde hij dat ik een gesprek met Lily zou voeren om te kijken of het klikte.

Al kort daarop had ik een videogesprek met Lily en dat klikte eigenlijk gelijk goed met als gevolg dat ik op kantoor opgewacht werd met een mooi contract. En zo ging ik rustig de vakantie in met een vooruitzicht op een toffe stage!’

‘Mijn eerste maand tot nu toe gaat hier prima, ik voel me op mijn plek en het team is echt leuk. Mijn werkzaamheden verschillen aardig, zo ben ik onder andere bezig met het schrijven van blogs en LinkedIn post maken. Ik werk momenteel aan 3 grote projecten: E-learnings maken, LinkedIn analyseren en input verzorgen en een website voor P&O maken. De laatste is al online en deze zal nog veel meer toffe items krijgen!’

Het team is fijn om mee te werken en met Lily werken is ook prettig. Ze geeft goede feedback en helpt mij erg om betere en leukere teksten te schrijven. Ik leer veel en ben dankbaar om deze stageplek.

Nu dat ik hier al een maandje stage loop, weet ik hoe het is om in een team te werken en hoe je omgaat met verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Als deze stage compleet is denk ik zeker dat mijn creatief schrijven beter is geworden en dat ik dit later zeker kan gebruiken. Later wil ik een eigen koffiebar en dan kan ik hier leuke teksten voor schrijven!’

 

Reageer

Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
22-10-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.