Professionals aan het woord #15

Categorieën: Algemeen

Sangeeta Basgiet werkt via S-IMTAC als hypotheekadviseur bij de ABN Amro bank. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Op het goede pad
Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij de ABN AMRO via S-IMTAC. In eerste instantie ben ik begonnen in de functie Assistent Wonen en ben nu sinds 7 maanden doorgegroeid naar m’n huidige functie als Adviseur Wonen.

Ik had heel duidelijk voor ogen dat ik mijzelf wilde specialiseren in een bepaald vakgebied. Ik heb de opleiding Financial Services Management gestudeerd aan de Hogeschool Fontys en in die tijd heb ik ontdekt dat ik hypotheken een interessant vak vind en dat ik de ambitie had om hypotheekadviseur te worden. Toen ik door  S-IMTAC benaderd werd voor de functie Assistent Wonen, zag ik een mooi pad voor me om door te groeien naar de functie Hypotheekadviseur. Een nieuwe deur opende en sindsdien heb ik allerlei nieuwe ontwikkelingen gemaakt. Ik heb vanuit S-IMTAC enorm veel steun gehad bij het behalen van mijn WFT’s om mijzelf te kwalificeren als adviseur. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor en het voelt fijn dat er veel vertrouwen is. Dit is ook gebleken uit de waardering die ze getoond hebben om mij tegemoet te komen in mijn promotie naar de functie Adviseur Hypotheken. 

Eigen woning
Het prettige aan S-IMTAC als werkgever, is dat ze echt betrokken zijn bij hun personeel en dat er de afgelopen maanden regelmatig contact is geweest om te kijken hoe het ons vergaat. Voor mij is het echt noemenswaardig geweest hoe S-IMTAC mij geholpen heeft met het kopen van mijn eerste woning. Het was fijn om  te zien hoe snel, meedenkend en empathisch er gereageerd en gehandeld werd. Dit  zal me altijd bijblijven. Het warme contact wat er altijd loopt, vind ik onwijs mooi en met de juiste steun en motivatie ben ik waar ik nu ben.

Voor nu laat ik de toekomst lekker verder op me afkomen. Als er een ding is dat ik geleerd heb is dat je het leven niet moet gaan plannen. Wat komen moet, komt uiteindelijk wel. zoals S-IMTAC twee jaar geleden!

2Q==

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
19-6-2020 8:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.