Professionals aan het woord #16

Categorieën: Algemeen

Remco Peters is via S-IMTAC werkzaam bij de Rabobank als coördinator van het contactcentrum Rentederivaten. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

Snelle start
Via een andere collega uit een herstelproject bij de Rabobank ben ik in september 2018 in contact gekomen met S-IMTAC. Op dat moment was ik me aan het oriënteren op een nieuwe opdracht. Al bij de eerste telefonische kennismaking was het gevoel goed vanuit beide kanten. Nadat ik kort had aangegeven wat ik zocht in een nieuwe opdracht en waar ik energie van krijg, kreeg ik direct een leuke opdracht doorgestuurd en kon ik voorgesteld worden. Binnen niet meer dan een aantal dagen werd ik voorgesteld en kreeg ik te horen dat ik direct kon starten. Het vertrouwen, de waardering vanuit S-IMTAC en dat de lijntjes kort zijn, blijkt direct vanaf dag één en om die reden werk ik ook iedere dag met veel plezier en geef ik me voor de volle 100%!

 

Eigen ervaring
Inmiddels zijn we alweer bijna twee jaar verder en werk ik nog steeds met veel plezier bij het Contact Centrum Rentederivaten voor Rabobank Nederland. Naast mijn fulltime opdracht bij Rabobank Nederland heb ik ook nog een eigen onderneming: De Voorkamer in Grave. Van unieke, vintage items en woonaccessoires tot leuke cadeauartikelen. We proberen daarbij ook om zo veel mogelijk samen te werken met andere ondernemers en leveranciers uit de regio. Ik ken dus ook de positie als ondernemer vanuit eigen ervaring goed! De mogelijkheid om dit te combineren met mijn werk via S-IMTAC vind ik heel prettig.

 

Zeker in deze bijzondere en onzekere tijden is het belangrijk om op elkaar te passen en elkaar te helpen waar het kan. Met deze gedachte sta ik ook iedere dag klaar voor “mijn” Rabobank klant, zeker omdat ik me goed kan verplaatsen in de ondernemers die we bedienen vanuit ons project en uit oprechte interesse in de klant.

 2Q==

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
3-7-2020 8:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.