Professionals aan het woord #3

Categorieën: Algemeen

Juliette Sarcino is via S-IMTAC terecht gekomen bij de Rabobank waar ze sinds kort werkt als trainee Accountmanager MKB. In deze blog vertelt ze over het eerste contact met S-IMTAC en hoe het traineeship bevalt. 

De zoektocht naar een baan

‘’Dank je wel S-IMTAC en in het speciaal de directeur Sebastiaan Schregardus. Ik realiseerde mij dat dit al de derde leuke job is waar ik via jullie beland ben. Toen ik vijf jaar geleden net afgestudeerd was, viel mijn zoektocht naar een baan niet mee. Zelfs met een Master in Veiligheid en Bestuurskunde kon ik mijn droombaan niet vinden. Uiteindelijk kwam ik via een massaal uitzendbureau terecht bij mijn eerste bank. Het interessante van werken bij een bank is de constant veranderende omgeving. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en je kunt op veel verschillende manieren hierop inspelen. Zo blijf je leren, ideaal!’’

In contact met S-IMTAC

‘’Het eerste jaar vloog voorbij. Ik sprak mijn uitzendbureau niet. Waarom zou ik? De bank was toch mijn werkgever? Toen ik van functie wilde veranderen binnen deze bank, merkte ik daarentegen dat het uitzendbureau mij tegenwerkte in mijn verdere carrière. Dit was voor het eerst dat ik mij afvroeg: Kan het ook anders?’’ En ja, dat kan! Via mijn netwerk kwam ik in contact met Sebastiaan. Vanaf het eerste contactmoment was ik onder de indruk. Wat er gedaan moest worden, werd direct opgepakt. Vol energie gingen we er tegenaan. De focus lag hierbij op wat ik wilde bereiken op professioneel en persoonlijk vlak.’’

Nieuwe uitdaging

‘’Na drie jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag de volgende stap zetten. S-IMTAC zocht actief mee en bracht me een nieuwe baan bij een andere detacheerder. Dit betekende helaas wel dat ik S-IMTAC moest verlaten. Maar.. Wat je vasthoudt, raak je kwijt; Wat je loslaat, blijft bij je; En wat je vrijlaat, komt naar je toe!’’

‘’Na negen maanden bij mijn tweede bank kreeg ik een vast contract aangeboden. Ondanks dat ik daar heel blij mee was, wilde ik graag een functie met meer uitdaging. En die kreeg ik. Na slechts één belletje met S-IMTAC kwam de volgende uitdaging op mijn pad. Ik ben nu trainee Accountmanager MKB bij de Rabobank via S-IMTAC. Het lijkt nu al mijn leukste functie tot nu toe te worden. Hoe gaaf is het om samen met de ondernemer rond de tafel te zitten en te bedenken wat er voor nodig is om zijn dromen te laten uitkomen? Natuurlijk eerst even kritisch bekijken hoe realistisch het is ;)’’

‘’Samenvattend: Dank je wel S-IMTAC! En voor mijn nieuwe collega’s: Welcome to the S-IMTAC FAMILY!’’
 

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Reageer

Auteur
ADMIN
Publicatie datum
26-7-2019 13:24
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.