Professionals aan het woord #30

Categorieën: Algemeen

Charley Ormskirk werkt al bijna drie jaar via S-IMTAC als assistent accountmanager bij Rabobank Metropool Regio Amsterdam. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.  

Ons kent ons
In mei 2018 ben ik via S-IMTAC begonnen als assistent accountmanager. Daarvoor werkte ik intern bij de Rabobank op de afdeling COZ dus ik was al wel bekend met de systemen et cetera. Uit mijn eerdere Rabobank tijd kende ik een collega die via S-IMTAC werkte en hij attendeerde me op de mogelijkheden. Zo is het balletje gaan rollen en ben ik in contact gekomen met Sebastiaan.

Blijven ontwikkelen
Ik heb toen best wat contact gehad met Edwin die interne cursussen verzorgde over onder andere klantcontact. S-IMTAC heeft me erg goed begeleid in deze drie jaar tijd dat ik bij ze aan het werk ben. De training van Edwin over klant types heeft me bijvoorbeeld ook goed geholpen. Het was een DISC training over bijvoorbeeld inspelen op mensen die erg dominant zijn of juist mensen die erg gedwee zijn, hoe speel je op de juiste manier op allerlei lagen in: wie heb je eigenlijk tegenover je?. In mijn huidige werk heb ik daar veel aan, ik heb veel telefonisch contact en moet dus snel kunnen schakelen.

Op naar het volgende
Mijn huidige opdracht loopt tot eind april en ik ga binnenkort weer verder in gesprek over mijn toekomst via S-IMTAC. Ik voel me in principe prima op mijn plek binnen de Rabo maar bereik binnenkort mijn 3 jaar deadline. Ik kijk ernaar uit om te kijken welke andere posities er via S-IMTAC voor mij beschikbaar zijn. Qua werkzaamheden zou ik wel hetzelfde willen blijven doen, ik steek er altijd nog veel van op. Wellicht zou ik iets meer richting financieringsspecialist willen gaan, dat ligt ook wat meer in lijn met mijn opleiding in boekhoudkunde.

 

2Q==

 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
19-3-2021 8:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.