Professionals aan het woord #43

Florence Mtajuka is via S-IMTAC werkzaam bij de ABN AMRO als CDD analist . Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.


Ik werd benaderd door een mede detacheerder, die heeft me in contact gebracht met Sebastiaan. Vanuit daar zijn we verder in gesprek geraakt om te bespreken wat ik zoek en we zijn al gauw bij deze functie bij de ABN als CDD analist beland. Het is daarna allemaal vlot gegaan, vanaf dat gesprek tot mijn intake ging het super snel! Volgens mij belde ABN binnen een uur of 2 ook al terug en konden we mijn overeenkomst opmaken.

Er was veel flexibiliteit en begrip bij de ABN, ik heb de eerste periode met onboarding ook echt goed ervaren. Per dag waren er activiteiten en kregen we tijd om e-learnings te doen en systemen te leren kennen. Het was een goede variatie van kennis leren en het team leren kennen. We zitten in een bepaald project en wij waren een van de eerste teams, voorheen deden 4 medewerkers deze werkzaamheden. Het is prettig omdat we er allemaal nieuw in komen en dezelfde ervaringen hebben met de werkzaamheden maar ook met deze opdrachtgever. Tegelijkertijd is het soms ook lastig dat er wat minder mensen zijn aan wie we vragen kunnen stellen. Dat wordt toch wel goed gefaciliteerd op vaste momenten in de week maar soms als je wat kleins wil vragen dan wil je het liever zelf even uitzoeken voordat je een ander daarover gaat storen. De ruimte om vragen te stellen is wel erg laagdrempelig.

Voorlopig ben ik blij om via S-IMTAC aan het werk te zijn! Ik vind het een goede positie zover, voor de 2 maanden dat ik hier werk. Vanaf het begin van het proces, de openheid en manier van interactie vind ik het fijn. Het is een hele andere ervaring als wat ik bij een andere detacheerder heb gehad, dat liet me in het begin ook twijfelen en dat gaf ik ook aan bij Sebastiaan. Dat ik de keuze heb gemaakt ben ik toch zeker blij mee en ik zie het als een mooie kans naar de toekomst toe. It’s a two road street, we hebben er ieder ons aandeel in!

 

 

Profielfoto van Florence Mtajuka

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Reageer

Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
10-12-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.