Professionals aan het woord #72

Yahya werkt via S-IMTAC bij Quion als hypotheek acceptant. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring via S-IMTAC.

Samen met Yoeri en Thomas, wij zijn collega’s maar ook vrienden van elkaar, werkten we bij ABN Amro. Dit heb je al in de blog van Yoeri kunnen lezen. We kwamen dus in contact met Sebastiaan en vernamen dat er wellicht een opdracht bij Quion voor ons zou zijn. Quion is voor mij dichterbij dus dat was ook nog eens gunstig, ondanks dat je vanuit huis wel wat flexibiliteit kan tonen naar je werk. Qua afstand toch wel een vooruitgang.

De afdeling waar ik ben terecht gekomen is heel flexibel, de manager ook. Het is een heel leuk team, erg sociale en behulpzame collega's. Er heerst een goede cultuur binnen het team. Er werken zo’n 25 personen op de afdeling voor hoofdelijk ontslag, verhogingen en meeneemregelingen. Ik ben nu bezig met diepgang in hoofdelijk ontslag, dit was bij mijn vorige deel een onderdeel van mijn werkzaamheden. Nu doen we voor meerdere labels/banken het hoofdelijk ontslag dus ik hou me wel breder bezig qua opdrachtgevers om het zo maar te zeggen.

Het ontvangst bij Quion was een verrassing blijkbaar want het team wist niet van mijn komst, zelfs mijn oud-collega en vriend Thomas wist het niet. Het was een warm onthaal want ik heb in het verleden al vanuit een andere opdracht samengewerkt met Quion dus ik kende het systeem al en zelfs al aardig wat van de medewerkers waren mij bekend. Het is een kleine wereld, de wereld van acceptatie. Wat mij het meest aanstaat is de afwisseling in het soort taken wat ik uitvoer. Ik hou me met meerdere onderwerpen bezig en onderhoud contact met tussenpersonen. Samen met Thomas zijn we de achterstand aan het wegwerken en vaak kun je de tussenpersoon positief verrassen door zaken sneller op te pakken. Dat geeft mij een kleine voldoening. Waarom klein? Dit doen we al jaren, ik zit al sinds 2007 in het bankwezen dus ik heb affiniteit met de bankproducten en ik vind het leuk om met hypotheken te werken. Ik zit dus helemaal op het goede spoor. 

Ik werk als ZZP’er dus er is weinig zekerheid maar dat weet je. Het is goed om te horen vanuit de leidinggevende dat ze blij met me zijn, ik kijk ernaar uit om voorlopig deze samenwerking via S-IMTAC fijn voort te zetten.

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
6-12-2023 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.