Professionals aan het woord #45

Denise kuit werkt als contingent worker bij de afdeling liability & financial services group bij AON via S-IMTAC. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.  

'Ik ben benaderd via LinkedIn door Sebastiaan met de vraag of ik mijn CV wilde opsturen want er was een interessante vacature. Dezelfde middag ben ik nog door Lily gebeld, zij nam de vacature met me door en we hebben gelijk verdere zaken besproken. Na dat gesprek is het vrij snel gegaan en heb ik nog geen week later met 2 managers bij AON gesproken. Dezelfde dag kreeg ik nog te horen dat ik kon gaan starten. Iedereen is zeer behulpzaam en wil me altijd te hulp staan. Ik heb met iedereen een prettige werkervaring, zowel met S-IMTAC als met AON. Ik ben met open armen ontvangen, iedereen wil je helpen en ze zijn erg vriendelijk en blij met je komst.'

'Op dit moment hou ik me bij AON bezig met twee zaken. Enerzijds ben ik bezig met het documenteren van digitale dossiers en zorg ik dat de stukken op de juiste plek komen zoals een polis of een nota die we via de mail doorkrijgen. Ik verwerk ook mails met daarin de vraag om in een Word document gegevens aan te vullen en te plaatsen in digitale dossiers. Nu kijken collega’s nog mee en als het goed gaat dan wordt me aangegeven dat ik het zelf verder kan gaan uitvoeren. Ze willen dit echt per onderdeel aanpakken en het zal op termijn uitgebreid gaan worden.'

'Het contact met S-IMTAC kijk ik ook heel positief naar, ik wist niet wat ik kon verwachten want ik heb nooit eerder via detachering gewerkt. Sowieso was het gesprek met Lily gelijk heel helder, de vacature hebben we duidelijk doorgenomen. Ik begreep ook dat S-IMTAC me altijd bijstaat qua werkgelegenheid en hopelijk wordt dit project verlengd.'

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
21-1-2022 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.