Professionals aan het woord #6

Categorieën: Algemeen

Kamil Wolski is sinds mei aan de slag gegaan als Trainee Accountmanager MKB bij de Rabobank in Amsterdam. Hij neemt je mee in zijn avontuur in de financiële wereld en vertelt over zijn ervaringen met S-IMTAC.

Fijne samenwerking

‘’Mijn avontuur in de financiële wereld begon in 2017 toen ik via S-IMTAC aan de slag ging als Adviseur Dagelijkse Bankzaken A bij de Rabobank in Den Haag. Na een jaar ben ik doorgegroeid naar Adviseur Dagelijkse Bankzaken B. De afgelopen jaren heb ik opdrachten gehad bij verschillende Rabobanken. Ik ben tevreden over de samenwerking, vooral omdat er naar mijn wensen geluisterd wordt. De medewerkers van S-IMTAC staan altijd open om je te helpen. Ook is het contact met Sebastiaan altijd fijn geweest. Ik kan met hem sinds het begin goede afspraken maken die hij ook altijd nakomt. S-IMTAC heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling als professional.’’

Traineeship

‘’Vanaf mei 2019 heb ik de kans gekregen om te starten als een Trainee Accountmanager MKB bij Rabobank Amsterdam. Met heel veel plezier zit ik samen met tien andere S-IMTAC collega’s met als doel om binnenkort de afdeling Accountmanager MKB/KSS te versterken met onze S-IMTAC superkrachten!’’


In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Reageer

Auteur
ADMIN
Publicatie datum
30-8-2019 12:28
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.