Professionals aan het woord #19

Categorieën: Algemeen

Ronald van der Wal is al ruim 7 jaar nauw betrokken bij S-IMTAC en heeft in het verleden vele functies via S-IMTAC gevuld. We vroegen hem om iets te delen over zijn ervaringen in die 7 jaar.

Voor het allemaal begon
Ik ken Bas al van vóór S-IMTAC dus dat is echt al lang geleden. We kennen elkaar vanuit onze bijbaan tijdens onze studententijd. Daarna zijn we ieder onze weg gegaan maar hielden we nog wel contact. Toen Sebastiaan zijn bedrijf startte kwam de suggestie: 'waarom kom je niet bij mij werken?' Zeker gezien het in een detacheringsrol was, vond ik dat best een goed idee. 
Al redelijk snel in deze beginperiode van S-IMTAC ben ik overgestapt en op mijn loonstrookje stond dan ook altijd medewerker nr 2!

Ontwikkelingen
Ik heb het vanaf de eerste hand meegemaakt toen S-IMTAC nog heel klein was tot wat het nu is dus alle vormen ertussen en alle kantoren of 'moederschepen' zoals hij het noemt. Ook de directie en het interne personeel heb ik zien groeien. Sebastiaan is altijd die stabiele factor geweest en uiteraard Marcha idem, zij zit inmiddels ook alweer lang bij de club. De tijd gaat snel als je niet oplet! Vanwege de omvang van het bedrijf en de korte lijntjes is het mooi om te zien dat mensen snel stappen hebben kunnen maken. Je ziet natuurlijk wel verloop maar dat vind ik juist tof want het is in positieve zin door ontwikkelingen die mensen intern maken. 

Teambuilding
Je hebt een vast aantal mensen die je zelfs soms ook weer op opdrachten tegenkomt, soms heb ik zelfs via mijn eigen netwerk wat mensen aan de club verbonden. Als iemand ergens moest gaan solliciteren voor een opdracht en ik zat er toevallig al, dan belde ik nog even met die persoon om ze er goed op voor te bereiden. Het werkt twee kanten op want iedereen bouwt ook weer een netwerk op en het werkt versterkend want als ik ergens naartoe moest, kon ik weer even kijken wie mij daar alvast kan bijpraten. Juist de reden dat ik in detachering zit is omdat ik geen vast plan heb over wat ik wil en waar ik naartoe wil. De afwisseling via detachering kan ik juist heel erg waarderen. Des te leuker is het om af en toe wat anders te doen, nu zit ik bij CDD en hiervoor zat ik midden in de commercie. Ik heb het ontzettend naar m'n zin gehad al die tijd bij S-IMTAC! 

 9k=

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
7-8-2020 8:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.