Professionals aan het woord #51

 Ingrid Haars werkt als Quality checker bij ABN Amro via S-IMTAC als ZZP’er. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC.  

‘Ik zat erover na te denken hoe het allemaal begonnen is en dat is eigenlijk al heel lang geleden. Ik ben nu al sinds 2016 ZZP’er en heb achter elkaar meerder opdrachten gehad en eigenlijk kreeg ik elke keer wel een berichtje van Sebastiaan als m’n opdracht bijna af liep. Tot nu toe heeft dat niet tot iets geleid tot nu, hij kwam met een leuke opdracht bij de ABN. Aangezien ik nooit eerder bij de ABN heb gewerkt, was ik daar zeker in geïnteresseerd. Ik wilde graag wel een keer in een andere keuken kijken. Dat vind ik ook het leuke van ZZP’er zijn, ik kan elke keer bij een andere opdrachtgever aan de slag. Als ik telkens bij dezelfde partij werk, maakt dat mijn werk niet zo uitdagend.’

‘Ik ervaar het tot nu toe heel goed. Ik vind dat de ABN echt een uitgebreid onboardingsprogramma heeft, in 2/3 weken word ik met veel enthousiasme klaargestoomd om hier goed aan de slag te gaan. Vaktechnisch hoef je mij niet zoveel te vertellen maar de systemen zijn soms wel een uitdaging. Dat ik gekoppeld ben aan een buddy werkt ook echt fijn, mijn buddy is echt professioneel en goed en ik heb nu al veel van haar geleerd. Ook om me wegwijs te maken bij deze nieuwe opdrachtgever want er werken zoveel mensen dat je snel al niet meer weet wie wie is dus die houvast van m’n buddy is heel fijn.’

‘Ik heb veel contact met Lily vanaf begin en dat is fijn, zij vraagt met regelmaat hoe het gaat en verder stem ik administratief zaken af met de HR waarop ik ook altijd een vriendelijke reply krijg. Ik heb de medewerkers van S-IMTAC helaas nog nooit live gezien dus hopelijk gebeurt dat wel een keertje! Ik denk dat ik wat dat betreft er toch wel wat verder vanaf sta ondanks dat ik prettig contact heb. Dat is dan misschien heel zakelijk maar wel evident bij het werken als ZZP’er. En daarbij is dat als Quality Checker ook nog eens extra het geval, het werk voer je toch echt in je eentje uit. S-IMTAC heeft wel echt leuke opdrachten en het voelt goed en werkt prima dus wie weet hoe lang de samenwerking zich rekt!’

w27yDdLIY5FUAAAAABJRU5ErkJggg==

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Reageer

Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
15-4-2022 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.