Professionals aan het woord #33

Robert Boon werkt als Adviseur Corporate Desk bij de Rabobank via S-IMTAC. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.    

Mond-tot-mond reclame
Via een collega bij Rabobank ben ik in contact gekomen met S-IMTAC. Kamil werkte toen via S-IMTAC en ik ging van particulieren naar MKB. Na 9 maanden gewerkt te hebben bij MKB bleek dit niet de functie te zijn waar ik mijn energie uit haalde. 
Hij suggereerde om bij S-IMTAC te komen: een warm team met een goed gevoel. ‘Je kan op z'n minst eens in gesprek’ zei hij dus voor dat ik het wist werd ik zelf door Sebastiaan gebeld. Dat was een heel open en warm gesprek en de uitnodiging om op kantoor kennis te maken heb ik uiteraard aangegrepen.

Het gesprek wat ik had met René was erg prettig, ik voelde me meteen thuis en dat vond ik wel belangrijk. In eerste instantie wilde ik het laten bezinken en twee weken later kwam ik terug voor het tweede gesprek. Het voelde opnieuw goed en ook de arbeidsvoorwaarden waren goed. Vanaf toen is het erg snel gegaan, ik kreeg een aantal opties aangeboden zoals CDD specialist en een functie op de corporate desk. Die laatste sprak me erg aan en is ook dichtbij huis voor mij en zo geschiedde! Binnen no time had ik een gesprek met de leidinggevende en kreeg ik opvolgend een jaarcontract aangeboden, daar was ik wel blij mee.

Niet zomaar een detacheerder
Heel tof om met een taart welkom geheten te worden op mijn eerste werkdag, dat was in het team ook behoorlijk uniek. Regelmatig had ik contact hoe het gaat en of ik ergens mee geholpen kon worden. Ook dat vond ik opvallend voor een detacheringsbureau. Ik vind het ook wel fijn dat het interne team niet zo groot is, dat spreekt me wel aan. Onlangs heb ik nog besproken waar ik mezelf heen zie gaan en hoe S-IMTAC dat kan begeleiden. Ik zit nog steeds waar ik begonnen ben in 2019 en heb het naar m’n zin!

Groot, groter, grootst
Het zakelijke trekt me nog steeds aan en daar ligt voor mij nog steeds de toekomst. Misschien kan ik binnen dezelfde afdeling een andere functie gaan vervullen. Het uiteindelijke doel wat me echt leuk lijkt is richting wholesale, dat is large corporate dus nog een segment boven wat ik nu doe. Het is nog wel een grote stap maar als je geen doelen stelt dan kom je nergens. Dat heb ik dan ook aangegeven maar voorlopig zit ik nog goed, ik leer nog elke dag. Van mijn werk toen bij MKB naar corporate clients heb ik al een stap overgeslagen. Ik heb ook een heel leuk team en voorlopig doe ik m'n werk nog met heel veel plezier.

2Q==

 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
4-6-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.