Professionals aan het woord #7

Categorieën: Algemeen

In eerste instantie was ze wat sceptisch over S-IMTAC, maar bij het eerste gesprek klikte het meteen. Professional Clarice Hacketh is Assistent Accountmanager bij de afdeling Klant & Sales Support binnen de Rabobank en doet verhaal over S-IMTAC. 

‘’Ik ben via S-IMTAC werkzaam bij de Rabobank Metropoolregio Amsterdam in de functie van Assistent Accountmanager MKB bij de afdeling Klant & Sales Support, team Klant, Betalen & Ontvangen. Deze afdeling ondersteunt zakelijke klanten met al hun vragen en verzoeken omtrent veilige en verantwoorde oplossingen voor hun betalingsverkeer.’’

Geen dag hetzelfde

‘’In mijn functie als Assistent Accountmanager ben ik de schakel tussen de Accountmanagers en de grootzakelijke en MKB-klanten. Het gaat hierbij om onder andere het verwerken van aanvragen voor internetbankieren, bankgaranties, volmachten, en bestuurswijzigingen. Dagelijks help ik ondernemers met de voor hen beste en concrete betalingsoplossingen. De functie is ontzettend variërend en ik heb contact met een breed scala aan klanten. Mijn werkzaamheden zijn dan ook geen dag hetzelfde. Daarnaast heb ik het geluk gehad dat ik in een ontzettend leuk team ben terechtgekomen!’’

De juiste match

‘’Na bijna twintig jaar gewerkt te hebben bij de Fortis Bank en daarna ABN AMRO Bank ben ik er een tijdje tussenuit geweest om voor mijn kinderen te zorgen. Op het moment dat mijn jongste naar de basisschool ging was ik wel weer toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik werd overspoeld met detacheerders die graag een baan voor mij wilden zoeken. Helaas was er vaak een mismatch met mijn werkervaring en/of ambitie, totdat ik via LinkedIn werd benaderd door Sebastiaan Schregardus, directeur-eigenaar van S-IMTAC. Wat een leuk eerste gesprek was dat! Het klikte meteen. Ik moet bekennen dat ik in eerste instantie nog wel wat sceptisch was, ik had nog nooit van S-IMTAC gehoord. ‘’Kunnen zij wel een geschikte opdracht vinden in de regio Amsterdam?’’ dacht ik. ‘’Ga ik regelen voor je’’ zei Sebastiaan. Na vijf dagen had ik een succesvol sollicitatiegesprek bij de Rabobank Metropoolregio Amsterdam.’’

Informeel maar resultaatgericht

‘’Mijn ervaring met S-IMTAC is erg positief, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. In een informele sfeer wordt er resultaatgericht gewerkt. Daarnaast heeft S-IMTAC een groot netwerk met interessante opdrachtgevers. Ik heb S-IMTAC recentelijk nog aanbevolen bij één van mijn oud-collega’s. Zij heeft intussen via S-IMTAC ook een geweldige nieuwe baan gevonden als Trainee Accountmanager MKB bij de Rabobank!’’

‘’Bedankt Sebastiaan, bedankt S-IMTAC!’’


In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Reageer

Auteur
ADMIN
Publicatie datum
6-9-2019 14:29
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.