Professionals aan het woord #54

 David Haars werkt via S-IMTAC bij ABN Amro als exit officer. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaringen met S-IMTAC.  

'Hoe het begon? Het was heel simpel: ik zocht een leuke plek om te starten na m’n studie begin dit jaar en toen kwam mijn moeder met de suggestie, want zij werkt zelf ook via S-IMTAC. Zij heeft aan Lily doorgegeven dat ik wat zocht en volgens mij kwam Lily dezelfde dag nog bij mij in de lucht met een leuke optie. Mijn moeder was zelf al erg tevreden met de samenwerking want zij had toentertijd al binnen een week een functie. Ze was ook zeer te spreken over Lily, echt een Rotterdamse ‘toffe peer’, ik weet even niet hoe ik het anders kan zeggen!'

'In eerste instantie kreeg ik een andere functie bij ABN Amro voorgesteld dan wat ik nu doe, dat was een analisten functie. Eigenlijk een functie met een stuk meer klantcontact waar ik minder enthousiast van werd, maar binnen een week kwam Lily met het idee van de functie die ik nu uitvoer. Ik werk als Exit Officer bij de ABN Amro. Ik vind het uitzoekwerk erg leuk, zoals de reden waarom iemand wordt ge-exit en wat daar achter zit. De functie is inmiddels wel veel specifieker geworden en meer gericht op het verweer van de klant. Ik heb echter gemerkt dat de functie nog steeds erg uitdagend en afwisselend is en ik kan er nog steeds in het dossier duiken om uit te zoeken wat er speelt.'

'Het contact met S-IMTAC is echt snel en soepel, als ik een berichtje of een mail stuur dan krijg ik eigenlijk altijd wel binnen een dag antwoord. Ook als ik bel is iedereen direct bereikbaar. Het kaartje wat ik kreeg toen ik mijn diploma had gehaald, geeft me wel aan dat S-IMTAC dicht betrokken wil blijven en dat vind ik erg fijn. Toen mijn huidige werkopdracht bijna afliep, kreeg ik gelijk al andere opties voorgedragen in de tussentijd dat we in afwachting waren of ik verlengd zou worden, wat overigens uiteindelijk wel het geval was. Dat nam veel van mijn zorgen weg. Ook de tip toen mijn werkopdracht verlengd was om de gesprekken met mijn manager schriftelijk bij te houden, leverde mij zelfs complimenten op vanuit mijn manager dus die was ook top!'

'Ik vind het echt hartstikke prima gaan zo en ik zou zelf wel op deze opdracht bij de ABN willen blijven, dat gevoel heb ik wel. De functie is nog uitgebreid genoeg om me hierin met plezier verder in te zetten. Hoe het nu verloopt vind ik het dus zeker fijn via S-IMTAC.'

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!
 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
7-10-2022 12:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.