Professionals aan het woord #47

 Dalila El Koubai loopt sinds januari stage op de afdeling Marketing en Communicatie bij S-IMTAC. Wij vroegen haar om haar ervaring met S-IMTAC te delen. 

Momenteel zit zij in haar laatste jaar van het MBO en studeert ze Marketing & Communicatie. Zij wilt verder studeren en gaat daarom volgend jaar naar het HBO om Creative Marketing & Sales te gaan studeren.

‘Ik was al een tijdje op zoek naar een “perfecte stage” en ik was maanden bezig met deze zoektocht. Waar ik vooral naar keek waren interieur bedrijven, makelaars of een architectenbedrijf. Alleen ja.. dat ging niet zo makkelijk als ik had gedacht. Maanden gingen voorbij en ik had nog steeds geen stage. Mijn klasgenoten  waren bezorgd en zeiden tegen mij: ‘heb je nou nog steeds geen stage?’ en ‘loop gewoon ergens stage dan heb je tenminste iets’.   Ik zocht een stage waar ik mijn kwaliteiten kan laten zien en waar ik mezelf goed kan ontwikkelen, daarnaast zocht ik ook een stage wat toekomstwaardig is en waar mijn passie in ligt.

Ik ben uiteindelijk hier terecht gekomen via school. Ik had een goed gesprek gevoerd met Lily en was meteen enthousiast. Ik had nog een sollicitatiegesprek openstaan bij een ander bedrijf. Lily was super begripvol en zei: ‘Ga maar naar dat gesprek en laat het mij vrijdag middag weten.’ Dat had mij gerust gesteld. Na het telefoontje heb ik S-IMTAC weer opgezocht en bekeken en ik vond het steeds interessanter. Na mijn sollicitatiegesprek bij dat andere bedrijf, wist ik meteen dat S-IMTAC de stage is  die ik nodig heb.

Ik voel me op m’n plek hier en het team is echt geweldig! Mijn werkzaamheden verschillen aardig. Zo heb ik bijvoorbeeld de kans gekregen om flyers te ontwerpen voor het STAP-budget en de SLIM-regeling. In totaal heb ik 4 flyers gemaakt waar ik super trots op ben. Ik heb de ruimte en tijd gekregen om mijn creativiteit te laten zien en dat is goed uitgepakt! Ook ben ik constant bezig om de content op LinkedIn te versterken. Zo ontwerp ik de posts zelf en maak ik elke week een LinkedIn verslag.

Het team is super fijn om mee te werken en met Lily werken is ook prettig. Ze geeft goed feedback en helpt mij erg om teksten te schrijven. Ik leer veel en ben dankbaar voor.

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
18-2-2022 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.