Professionals aan het woord #52

 Yolanda Croes werkt als CDD analist bij de Volksbank via S-IMTAC. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC.  

 

‘Via een tussenpersoon ben ik via LinkedIn benaderd. In het algemeen sta ik er via die route vaak vrij open in dus ik ging erop in en zo ben ik in contact gebracht met Sebastiaan. Die informeerde me over de kansen die er via S-IMTAC bij de volksbank zijn. Ik woon zelf in Utrecht dus wat dat betreft was het een hele verbetering want ik werkte toentertijd in Rotterdam en dat begon me toch tegen te staan. Nu zit ik met 10 minuten fietsen op mijn werk, een van de dingen die me sowieso al bevallen. ‘

 

‘Bij de Volksbank bevalt het goed, de collega’s zijn erg behulpzaam en bereid om me te helpen met mijn vragen. Ik werk als CDD analist bij de regiobank en behandel zakelijke klanten dus ik ben bezig met onboarding van nieuwe klanten. In het begin was het erg veel informatie omtrent de procedures, administratie etc. dus dat was even wennen. Ook nu er weer veranderingen zijn doorgevoerd is weer een omschakeling maar verder gaat het goed. Ondanks mijn jaren ervaring moet ik zeggen dat ik toch weer veel aan het leren ben. ‘

 

‘Ik ben voorlopig erg blij met mijn positie hier bij de Volksbank en ik blijf ook graag nog een hele poos aangehaakt bij S-IMTAC! Normaliter stond ik altijd wel open om op z’n minst in gesprek te gaan als iemand me met iets nieuws benadert maar dat is nu toch niet meer het geval! ‘

zmFgc9AAAAAElFTkSuQmCC

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Reageer

Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
13-5-2022 13:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.