Opdrachtgevers aan het woord #4

Arie Drost is HR manager bij CMIS Group en vertelt vanuit zijn perspectief als opdrachtgever over de samenwerking met S-IMTAC.  

Vlotte aanpak 
We werken nog maar kort samen dus het is altijd proeven hoe dat gaat en hoe de verwachtingen over en weer zijn. Via een collega werd ik geattendeerd op het bedrijf van Sebastiaan. Zij is teamlead bij ons en toen ik haar vroeg om mee te denken over externe partijen gaf zij mij S-IMTAC als tip. In eerste instantie hebben Sebastiaan en ik eens ‘s avonds gebeld en hebben we de behoeftes besproken. We verbinden met meerdere externe partijen en kijken altijd of ze kunnen leveren. We hadden wat meer senior mensen nodig die lastig te vinden zijn in de markt. Ik vind het een plus hoe Sebastiaan onze vraag oppakte en denkt en kijkt in mogelijkheden en ook erg snel met profielen kwam. Als je hoog zit, wil je snel reactie en hij kwam snel met oplossingen.

Team fit 
De eerste indruk met de professionals die inmiddels bij ons werken was goed. Het zijn ervaren mensen, vriendelijk en professioneel, ze pasten goed in het plaatje. De team fit is er ook zeker. Je merkt gauw met wat voor partijen je te maken hebt en Sebas had snel door welke goed zouden kunnen aarden bij ons. Als mensen bij ons werken, zijn ze bij ons dus daar zie ik geen verschil in.

Het inwerken is wel een uitdaging met de corona regels maar dat is niet anders dan bij andere medewerkers. We zijn er vrij strak in dat die gehandhaafd worden terwijl als je de mensen dicht om je heen hebt zitten, je veel sneller vragen kan stellen en info opnemen. Remote inwerken is dus wel een uitdaging maar het gaat alsnog in lijn der verwachting. Ik hoop dat ze in de breedste zin van het woord ons team met hun ervaring helpen. We hebben een relatief jong team zitten dus de levenservaring en ervaring in de markt is ook een aanwinst.

Snelheid, bereikbaarheid, prettig schakelen en aanvoelen van de team fit zijn de belangrijkste conclusies voor mij tot dusver! Ik kijk uit naar de toekomstige ervaringen en eventuele verdere uitbreidingen.

Profielfoto van Arie Drost

 

 In ‘’Opdrachtgevers aan het woord’’ vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze professionals en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
11-6-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.